Ugy érzem nem tudok lépést tartani a világgal. Velem van a gond? Tobbi lent
Azt érzem hogy nem tudok lépést tartani a világgal. Mostanaban mindenki lakást vesz, új autót, egzotikus utazások stb.
tömegekről beszélek.a bevásárlóközpontok mindig tele vannak, mindenki autoval jár, ezt vesz azt vesz. Ezt egyszerűen nem lehet letagadni, mert ezt latom. Nem a Facebookon mert nekem nincs, nem a tévében mert maximum a MusicChannelt kapcsolom be. Hanem minden nap.
Es egyszerűen nem értem hogy miből hirtelen amikor egy évvel ezelőtt meg mindenki éhen akart halni. Emlékszem amikor tavaly ilyenkor a Tescóban dolgoztam hónap vegen simán el tudtam volna aludni ket vásárló között.ma ha elmegyek boltba, tömött sorokban vásárolnak 20-30 ezerért az emberek.
En azóta dolgoztam egy evet a határ túloldalán itthoni szemmel elvileg nagyon jo pénzért es félre is tettem majdnem az egészet.es eközben továbbra is sporolok. nem vásárolok ruhákat se, telefont se, van egy kis autóm amit nagyon szeretek, de egy hónapja szinte mar csak biciklivel járok.a saját jövedelmemet ismerve egyszerűen nem tudom megérteni hogy miből futja mindenkinek ilyen jól ha nekem bőven átlag feletti jövedelemből nem fut?
ugy érzem soha nem fogok tudni megfelelni a társadalmi elvárásoknak.mintha mindenki a fény közepén, en meg az árnyékban.ha nem csinálok ugy ahogy mások, örökre egyedül maradok.ezt érzem.
Tudom, hogy vidéken meg keleten más az élet.de egyszerűen nem értem ezt az egész jelenséget ami most zajlik. Pesten amugy ugyanezt latom ha arra járok.
Mindenki szórja a pénzt közben pedig siránkozik hogy keves a fizetés.
Valaki magyarázza el pls:D
20/F
Én ugyanezt látom ne aggódj 600-as órabérben vagyok és autókat mosok miközben köeülöttem mindenkinek bejön az élet...
De nem szabad feladni én azt mondom
Minden egyes szálat meg kell mozgatni ahhoz hogy "plusz" pénzt kereshess
Add el ami nem kell és forgasd a felesleges lóvét,fektesd be amibe tudod
Az meg hogy mi zajlik itt? Hát... Mivel ez az ország a pöcegödrök egyike ezért itt van a legnagyobb szükség a celebritásokra,számlagyárosokra,prostituálrakra és bűnözőkre na meg persze az irodistákra mert ezek általában jól keresnek és azért láthatod te azt amit mert ezekből egyre több és több van csak hát civilben elég nehéz néha megmondani hogy ki melyik kategóriába is tartozhat
https://www.youtube.com/watch?v=G4hmELQSr70
minden rosszból jő lesz.
Ha mindig másokkal foglalkozol te soha nem leszel boldog. Tudom ez így elég közhelyes, de igaz. Mindig lesznek olyanok, akiknek jobban bejött az élet. Elég azt nézned, hogy a mai fiataloknak mennyi mindent a szüleik vesznek meg. Lehet ezen bosszankodni, szidni őket, de mit érsz el vele? Csak magadat hergeled. Egy nyarat dolgoztam végig, hogy meglegyen a jogsimra a pénz, most még kettőt fogok minimum, hogy autót tudjak venni. Látod, ha így nézzük te már ennyivel előrébb vagy. Pedig én se veszek felesleges holmikat. A társadalmi elvárásoknak meg ne is akarj megfelelni, élj úgy ahogy neked jól esik. Nem egy autó, ház vagy a 30 ezer forintos tescos blokk fog meghatározni. Ezek csak tárgyak, tárgyakat meg az vesz aki a belső ürességét próbálja kitölteni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!