Mit gondoltok egy olyan emberről, akit egyáltalán nem érdekel mások véleménye?
Figyelt kérdés
(én ilyen vagyok) attól még megkérdezem néha, de igazából nem érdekel. sőt direkt pont ellenkezőleg csinálok mindent mint amit mások mondanak csak hogy megmutassam mennyire nem érdekel. de még így is vannak olyanok akik ezt nem hiszik el és ez egem nagyon zavar. nekik szerintetek hogy bizonyítsam be, hogy engem tényleg abszolút nem érdekel mit gondolnak rólam?2017. márc. 18. 17:31
11/12 anonim válasza:
Már a cím eleve hibás.
Megkérdezed mit gondolnak az emberek rólad, arról, akit elvileg nem érdekel mások mit gondolnak róla.
Autizmus egy szintjét elérted.
12/12 anonim válasza:
Na látod?? Én pont az fajta vagyok, akit tényleg nem érdekel mások véleménye! Kopasz vagyok és nagyon bunkó! Pont sz@rok rá ki mit gondol rólam! 😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!