Milyen volt a szilveszteretek?
Figyelt kérdés
Mindenki meséljen egy kicsit, akár otthon volt, akár bulizott. :D
Valami jó sztorit is leírhattok, ha gondoljátok.
2017. jan. 1. 13:01
31/33 anonim válasza:
Bulizni voltam. Reggel 7ig verettem a goára :D
32/33 A kérdező kommentje:
#29, egyetértek, utána már sokszor elmegy a hangulat.
#30, igazad van, de úgysem tudod ezt elmagyarázni azoknak az embereknek, akik otthon ülnek és ócsárolnak :D
#31, egyedül?:D és hánytól?
2017. jan. 1. 17:28
33/33 anonim válasza:
Nekem is sokáig megvolt a programom..Aztán este 9-kor kiderült, hogy a kedves delikvens meggondolta magát és mégsem szeretne bulizni. Ezen a ponton kiakadtam, hisz fő, hogy időben szólt. Lol. Szóval történelem tételt dolgoztam ki éjszaka. :D Gondolom gyakran választanak ilyen tevékenységet az emberek szilveszter éjszakára.
De egyébként is azt gondolom,hogy a szilveszter túl van értékelve. Ha valaki annyira akar bulizni, megteszi máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!