Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mi volt eddigi legemlékezetese...

Mi volt eddigi legemlékezetesebb szilveszteretek?

Figyelt kérdés

nekem az 1999-es, egyszerűen megismételhetetlen volT!!! az eddigi legjobb. ahogy az utcán a tomeg számolta vissza a másodperceket és átváltott 2000-re az óra... hát az hihetetlen élmény volt!!!

33/f

van itt valaki akinek pl.az a szilveszter tokjó volt?

2014. dec. 31. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
1997. 9 hónapos volt a kislányom, apósom beteg, kórházban. Szentestére szerettük volna hazahozni, még egy órára sem engedték, majd 31-én ötkor telefonáltak, hogy menjünk érte, éjszakára hozzuk haza... anyósom dolgozott, sógornőm meg közölte, hogy akkor leszek kedves én elhozni és egész éjjel felügyelni, mert ő bizony megy a férjével bulizni... és még a két gyerekét is idehozta nekünk... :(
2014. dec. 31. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
uh, hát sajnálom hogy az olyan volt. ilyenek is vannak :/
2014. dec. 31. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Amikor kiderült, hogy apám csalja anyámat. És állt a bál emiatt. Repkedtek a tányérok, részemről is, mert az a ri**nc anyámnak mondott "barátnője" volt. Sírás, rívás, ordítás, törés, zúzás ment. Ráadásul én meg felkerestem a nőt és még jól meg is téptem, olyannyira, hogy másnap a fodrászhoz is el kellett mennie, hogy tupírozza fel neki valamennyire, hogy a kopasz foltok ne látszódjanak.
2014. dec. 31. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Amíg fiatalabb voltam (értsd:tizen-egy-kettő)addig nem buliztam amióta bulizok azóta meg csak foszlányok vannak meg a szilveszterekből:D
2014. dec. 31. 21:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Uccsó ez jó :-D

Jah amúgy nekem még

2010: elsö melegbuli legjobb haverommal, karaokeval, reggel hatig... Kjó vót

2011: ugyanott de a haverjaim mellett egy spanyol barátom is ellátogatott és együtt buliztunk :-) wooow

2012: házibuli egy meleg bármixer srácnál.. Gangnam stylelal!!!! Ó azok az esték!

2015. jan. 1. 21:58
 6/6 A kérdező kommentje:
2015. jan. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!