Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mi volt 2012-ben a legszebb,...

Mi volt 2012-ben a legszebb, kedvenc, legemlékezetesebb pillanatod?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 12:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Amikor nyáron összejöttem egy olyan lánnyal aki első ránézésre egyáltalán nem volt nekem szimpatikus meg egyáltalán nem akartam tőle a világon semmit. Munkahelyen volt ez ő diákként dolgozott én meg főállásba, és mivel egy helyen voltunk mert ugye nekünk a diákok segítenek, így ő segített nekem, és mivel oda osztották be gyakorlati helyre így automatikusan én kaptam meg őt, ekkor már jó barátok lettünk és sokat hülyéskedtünk pedig elsőre úgy voltam vele hogy egy pokol lesz mellette mert eléggé az a partyzós, idegesítő csajnak tűnt de egyáltalán nem volt az. október 20.a óta járunk és szeretjük egymást:) 20/F
2013. jan. 1. 12:36
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Amikor október végén megcsókolt az a srác, aki elég régóta tetszett. *-*
2013. jan. 1. 12:38
 3/24 anonim ***** válasza:
90%

Talán tegnap este egy pillanat, egy gesztus, nagyon jólesett, meg még mikor nagyon nagyon hosszú szívás után meglett a forgalmi vizsgám. :)

Több volt, talán a 2012-es volt az eddigi leginkább olyan évem, amikor annyi minden megváltozott körülöttem, hogy jajj, és hál istennek végre jó irányba. :)

2013. jan. 1. 12:40
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Amikor az iskolával elmentünk egy olaszországi kirándulásra.
2013. jan. 1. 12:40
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
amikor vége lett az évnek
2013. jan. 1. 13:05
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt olyan.

Az év végében az a pozitív, hogy ismét egy évvel közelebb kerültünk a halálhoz. Hehe.

2013. jan. 1. 13:48
 7/24 anonim válasza:
94%
Több is volt. Elsősorban az esküvőnk nyáron, aztán a csodás nászút. A megszerzett nyelvvizsga, a szakdolgozatom elkészülte... Jó volt a tavalyi év :)
2013. jan. 1. 14:01
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kèzhez kaptam a nyelvvizsgàmat ès utàna a diplomàmat!
2013. jan. 1. 14:18
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor Bécsbe mentünk osztálykirándulásra :)
2013. jan. 1. 14:32
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 3 év kínlódás után végre elkészült az udvarunkban lévő romos házunk felújítása amiben van 1 nagyszoba 1 kisebb a tetőtérben fürdővel és wc-vel együtt. Igazából apránként csinálgattuk meg apámmal és tavaly április óta a barátnőmmel boldogan élünk benne. Meg persze amikor összejött számomra egy jó álláslehetőség olyan helyen amire már régóta vágytam, meg persze a legjobb amikor az apósom 2 év után megmondta nekem hogy üdvözöl a családban és vigyázzak nagyon a lányára. Ez nekem nagyon jólesett mert eddig egy srácnak sem mondott ilyet a barátnőm szerint és amikor először találkoztunk nagyon nem tudta elviselni a jelenlétemet, igaz nem vágta a fejemhez de sokszor visszahallottam már ezt azt, ami végre megszűnt létezni. Ennél jobb évem még nem volt :)
2013. jan. 1. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!