Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen volt a szilveszteretek?

Milyen volt a szilveszteretek?

Figyelt kérdés

Mindenki meséljen egy kicsit, akár otthon volt, akár bulizott. :D

Valami jó sztorit is leírhattok, ha gondoljátok.

2017. jan. 1. 13:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Én tegnap kaptam ilyet, hogy "Szia kor hol laksz neved", de volt már olyan is, aki az Assasins Creedet akarta velem megnézni, vagy a LoL nevű játékban akart velem "párosodni". Utóbbi fiú volt, de hamar bevallotta, mert jó fejnek talált, és nem akart velem trollkodni. :D Jó dolog ez, csak sokat kell válogatni, mire értékelhető beszélgetőtársat talál az ember. Meg ha először úgy is tűnik valaki, lehet, hogy Facebookon fél óra után abbamarad az egész, mert szegény lány leragadt a kutyás snapchat filternél, meg az 50 barátot megjelölős profilképeknél. Én ilyenekkel is igyekszem tovább beszélgetni, de van az a pont, amikor már végképp feladom. :D

James Dashner Útvesztő című könyvének kezdtem neki.

2017. jan. 1. 13:23
 12/33 anonim ***** válasza:
50%
#5 régen az ártó szellemeket fényekkel és hangoskodással űzték el szilveszter éjjel, a tűzijáték már modern változata ennek, de ez is nagyon szép hagyománnyá vált, amit nem szabad a feledésbe vetni.
2017. jan. 1. 13:23
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Itthon voltam, neteztem, beszélgettem egy itt megismert barátommal. Kettőkor beájultam az ágyba a harmadik pohár pezsgőtől.

Kicsit bánom, hogy így alakult, de legalább kipihent vagyok. :)

20L

2017. jan. 1. 13:29
 14/33 anonim ***** válasza:

#12: Azóta már kiderült nincs szellem, nem kell elűzni semmit. És tájékozottabbak is az emberek... Na de amúgy egy ideig a keresztény egyház be is tiltotta a mulatozást szilveszterkor.

Viszont ha már szellem, régen a hiedelem szerint úgy űzték elő őket hogy kolompoltak, álarcot húztak és ostort csattogtattak. Nem hiszem a szegény családoknak tűzijátékra volt pénzük mondjuk a háborúk árnyékában az 1900-as években...

2017. jan. 1. 13:29
 15/33 anonim ***** válasza:
2017. jan. 1. 13:31
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
itthon voltunk, kettesben + 2 fo vendeg. az egyik hazament meg ejfel elott, mert almos volt, a masik itt is aludt. ejfel elott lazacos szendvicspartyt tartottunk, nasizgattunk, iszogattunk, tarsasoztunk, beszelgettunk, vidamkodtunk. ejfelkor pezsgoztunk, himnusz , tuzijatek nezes, rokonokkal telefonalas, tvzes, beszelgetes, 3 korul alvas.
2017. jan. 1. 13:35
 17/33 A kérdező kommentje:

#11, Rengeteget kell válogatni basszus, a sziakort én automatikusan tovább nyomom.

Na meg az érzés, mikor küld egy képet este a cicájáról és egy teljesképernyős farok jelenik meg... Felbecsülhetetlen.

Régóta ismerem az oldalt, de ritkán járok fel, viszont ott ismertem meg egy srácot két éve és azóta is beszélünk. (Kisebb-nagyobb megszakításokkal)

Ezen kívül 2x adtam meg az elérhetőségem, abból meg a beszélgetés után tiltás lett. :D

Azt a könyvet egyszer már elkezdtem amúgy, csak lustaságból jelesként sajna abba is hagytam. :(

2017. jan. 1. 13:41
 18/33 anonim ***** válasza:
22 fele elaludtam, reggel 9 kor ébredtem. Nagyon jó volt, végre kialudtam magam.
2017. jan. 1. 13:43
 19/33 anonim ***** válasza:
Itthon voltam food&security manager a gyerek első, nagyobb létszámú, koedukált szilveszteri buliján.:-) Ők a partyszobában, én a nappalimban. Chatelgettem a barátokkal, családtagokkal, ide is benéztem, de unalmas volt, megnéztem pár részt az Agymenőkből, néha rákukkantottam a tévére, és keresgéltem úticélokat, tudnivalókat a tavaszi utazásomhoz (a repjegyem már megvan, de azon kívül még minden rugalmas.:-)) Nagyon jó volt, eltekintve attól, hogy minden elővigyázatosság ellenére az egyik srác túllőtt a célon, ketten támogattuk ki a kocsihoz, amikor érte jöttek. A tűzijátékozás nem zavar, nálunk is egész éjjel ment, az ablakból láttam a hivatalost, szép volt.:-) Buliztam eleget magam is, hadd érezzék jól magukat a fiatalok.
2017. jan. 1. 13:46
 20/33 A kérdező kommentje:
#19, hova utazol tavasszal? :)
2017. jan. 1. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!