Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen volt a szilveszteretek?

Milyen volt a szilveszteretek?

Figyelt kérdés

Mindenki meséljen egy kicsit, akár otthon volt, akár bulizott. :D

Valami jó sztorit is leírhattok, ha gondoljátok.

2017. jan. 1. 13:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam képet küldeni még Facebookon sem, elégedjenek meg azzal, amiket feltöltöttem, vagy találkozzunk. :D Kérni sem szoktam, de kaptam már bögyös-faros fotókat.

Én másfél találtam ott egy lányt, akivel az egész nyarat végigbeszélgettük, de nagyon messze élt, és még távolabb ment egyetemre. Találkoztunk többször, de nehezen értette meg, hogy én az oda-vissza 6 órás utazást nem vállalom be minden hétvégén, nekem egy kapcsolatban szükségem van a másik közelségére. Azóta letörölt, barátja van, de azt hiszem, ez így alakult a legjobban. Neked se lehet egyszerű a sok kanos tinivel, bár ahogy alakulnak a beszélgetések, nálam is füstölni fog a tiltás gomb. :D

Én tuti végigolvasom, hosszú ideje ez az első könyv, amibe belekezdtem, és nagyon tetszik. Szedd össze magad, én idén elhatároztam, hogy többet fogok olvasni! ;)

(#8 és #11)

2017. jan. 1. 13:52
 22/33 anonim ***** válasza:
Hoppá, szóval *másfél éve találtam
2017. jan. 1. 13:53
 23/33 anonim ***** válasza:
#20: Ázsiába.
2017. jan. 1. 14:04
 24/33 A kérdező kommentje:

#21, én sem szoktam képeket küldözgetni, ha meg nem érti meg, ott a törlés gomb. :D

Amúgy szoktam olvasni, csak erőt kell hozzá gyűjtenem. :D

2017. jan. 1. 14:05
 25/33 anonim ***** válasza:

20:00 lefeküdtem az ágyban.

22:00 már aludtam.

07:00 felkeltem és azóta is filmeket nézek számítógépen.

2017. jan. 1. 14:25
 26/33 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan, mint szokott lenni: olvasás, netezés, kajálás, beszélgetés, majd még éjfél előtt alvás.
2017. jan. 1. 15:05
 27/33 anonim ***** válasza:

én 5 után feküdtem le. jó volt, bár fáradt voltam, mert előszilvesztert is tartottunk és akkor is 5-kor feküdtem le XD

#5 tipikusan az az ember, akinek semmi se felel meg, falun sose panaszkodnak az emberek tűzijáték miatt,ott élménynek számít, csak az unatkozó városi jár tüntetni

2017. jan. 1. 15:13
 28/33 anonim ***** válasza:
Én már este 9 körül lefeküdtem aludni és végigaludtam az egészet. Azt hittem, majd felébredek a tűzijátékozásra, mert az minden évben hangos szokott lenni, itt lövik fel a lakás előtt, de nem ébredtem fel rá.
2017. jan. 1. 15:24
 29/33 anonim ***** válasza:
Éjfélig jó, utána iszonyatosan szar.
2017. jan. 1. 15:46
 30/33 anonim ***** válasza:

Istenem, micsoda drámákat élhettek át itt egyesek XD

Komolyan, elborzaszt, hogy hogyan lehetnek sokan ilyen sótlan, életunt emberek.

Hangoskodtak az éjjel??? Ez sajnos szilveszterkor előfordul. Mit nem lehet ezen kibírni??? Komolyan, úgy sopánkodnak meg zsémbeskednek itt egyesek, mintha valami vén, megkeseredett nyugdíjasok lennének.

Kicsit több életkedvet már emberek! Kapjuk össze magunkat! Eret tudnék vágni ettől a magyar mentalitástól, hogy semminek se tudunk örülni.

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak: nem ez volt életem legemlékezetesebb szilvesztere, de azért korrektül sikerült. Pláne, hogy egészen 30.áig úgy nézett ki, hogy sajnos nem lesz programom és egyedül kell töltenem az estét itthon. Aztán váratlanul elhívott egy ismerősöm házibuliba, aminek ugye örültem, mint majom a farkának.

Végül is nem klasszikus házibuli volt az, hanem csak ilyen összeülős-iszogatós-vízipipázós-dumálós este, de annál mindenképpen jobb programnak mondható, minthogy itthon gubbasztok egyedül és borozgatva nézek valami filmet.

Hajnali 3 körül kezdtünk kidőlni, 10 óra tájban pedig ébredeztünk.

Ha a következő szilveszter is tudja hozni ezt a szintet, akkor én már elégedett leszek :)

2017. jan. 1. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!