Nektek nem hiányzik az EB?
Figyelt kérdés
Most néztem róla videókat, és elkapott a "nosztalgia". Még ha nem is a magyar válogatott játszott, akkor is lehetett szurkolni, izgulni. Úgy hiányzik az a nyári feeling, hogy néztük a meccseket és taktikáztunk. :D VB is csak 2018-ban lesz...2016. dec. 29. 18:38
1/7 anonim válasza:
Nem hiányzik, sőt kifejezetten örülök annak hogy nem kell a közösségi felületeken és az utcán a divatdrukkerek feltűnési viszketegségét néznem. Mivel valljuk be, a többség azt sem tudja mi a "les" vagy hogy melyik ország hol van ami játszik csak menőnek érzeték a szurkolást.
3/7 anonim válasza:
Nem, mert lány vagyok és ez eddig mindig hidegen hagyott.
5/7 anonim válasza:
Nekem a Magyarország - Belgium 0-4 hiányzik, na az megmutatta hogy merre van arccal a mi csoda válogatottunk.:))))
6/7 A kérdező kommentje:
Lehet rossz kategóriában tettem fel a kérdést, akkor nem lett volna ilyen kérdés, hogy mi az az eb... :)
Persze vannak divatdrukkerek, de velük nem kell foglalkozni, nyugodtan örüljenek maguknak... :)
A foci szeretete nemtől független. ;)
A magyar válogatott ellen szurkolni, szép, mondhatom... ennek ellenére biztos voltam benne, hogy sajnos vesztünk, de a csoportkörös meccseket elég szépen hoztuk. :)
2016. dec. 29. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!