Miért hiányzik?
Figyelt kérdés
Odavolt értem egy pasi, de taszított, 10 évvel idősebb nálam, meg amúgy sem az esetem, nem akartam vele összejönni, hosszú ideig kitartóan udvarolt, amivel egyre jobban felidegesített, már a hátamon felállt a szőr. Megmondtam 1000szer, hogy barátként tekintek rá, de ő csak azért is tovább próbálkozott, mindenféle apró kis trükköt kitalált, hogy elérje, hogy elérje, hogy találkozzunk. Aztán egyszer elmentünk kettesben egy sushizóba, nagy nehezen szántam rá magam, alig volt kedvem elmenni, nem is figyeltem, miről beszél máshol jártam agyban, miután megettem mondtam, hogy mennem kell és faképnél hagytam. Aznap hagyott egy sms-t, hogy többé nem fog próbálkozni nálam és elutazik Finnországba, ennek már 2 hónapja, azóta semmit nem hallottam róla. Normális, hogy hiányzik? Azon agyalok, hogy mennyire más lett volna, ha tudtam volna, hogy az az utolsó beszélgetésünk.2016. okt. 23. 16:03
1/1 anonim válasza:
A figyelme hiányzik,semmi más...Ez tipikus dolog,amíg ott van lesz*rod,ha már nincs akkor kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!