Az normális ha 16 éves fiú létemre egyáltalán nem szoktam bulizni és inni? Hozzáteszem egyik se hiányzik.
Ha vannak barátaid akikkel elvagy akkor tulajdonképpen semmi probléma nincs. Ugyanilyen voltam én is a te korodban és semmi hátrányom nem lett ebből. Én 22 évesen voltam utoljára bulizni, csak mert nagyon hívtak hogy menjek és elmentem. Nekem többnyire a tömeggel van a bajom, nyáron szabadtéri rendezvényekre is csak azért megyek mert ott is igaz hogy tömeg van, de mégis jobban jutok levegőhöz. Barátnőt buliba te nem találsz maximum alkalmira. Én például túrázni, jártam nagyon sokat társasággal meg ilyen sütögetős bulikra mentem és ott ismertem meg a barátnőmet is.
Aki emiatt nézz le ne foglalkozz velem, semmivel sem különb nálad.
Igazából azt csináld amit szeretnél. Én is próbáltam szórakozóhelyeket, de nem jött be. Ezzel szemben egy jó házibuli ahol leülünk konzolozni, filmet nézni vagy bármi más és közben jókat beszélgetünk iszogatva az nagyon jó tud lenni. Meg a jó kis kerti sütögetések. Persze olyan emberekkel.
Azt csináld amit te szeretsz. Annak semmi értelme mikor ülsz emberekkel körbevéve hangos zenével és ott jössz rá hogy minél több ember vesz körül annál magányosabbnak érzed magad. Akkor inkább fordítsd hasznos vagy élvezetes dologra az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!