Aki 23. -án meghalt, annak két ünnep közt meglesz tartva a temetés?
Ez azt jelenti, hogy közvetlen karácsony előtt semmit sem érkezett a család intézni, sem a Temetkezési Vállaltnál/Egyháznál, sem a koporsó, urna ügyében. Rokonság kiértesítése, stb. stb.
Még az is meglehet, hogy addig még a zárójelentést sem adja ki a kórház, márpedig amíg az nincs a család kezében, egyetlen "szolgáltató" sem áll szóba a temetés ügyében.
Ez már valószínű átcsúszik az új évre!
Jézusom....:-( ez nem derült ki a kérdésedből.
Fogadd őszinte részvétemet, sok erőt az elviseléséhez, borzasztóan fiatalon veszítetted el az anyukádat. Mi történt?
Azért tettem fel a kérdést ide,mert Rajtam kívűl Anyának nincs senkije. Férje sose volt. Élettársa nincs. Szülei rég meghaltak. Testvére nincs. Nekem sincs testvérem. Apám meg 2 napos voltam amikor elhagyott minket. Egyedül magamra számíthatok. Egymagam vagyok :(
Anyukám súlyos betegségben szenvedett. Rákos volt :( Ha nem lenne barátom akkor rég összeroppantam volna. Anyukája is segít mindenben amiben csak tud :( De rohadt nehéz :(
Sajnálom! Nagyon kemény, amit eddig végig éltél, éltetek.
Egyetlen gondolatba tudsz belekapaszkodni, én is ezt tettem, valamicskét segített: "Ő már nem szenved tovább! Neki már nem fáj!"
Minimálisan is, de valamicske megnyugvást ad... gondolj erre te is, talán-talán könnyebb lesz. De a könnyeidet el kell sírni, ne szégyeld, sírj, amikor sírni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!