Nálatok is természetes, hogy a család férfi tagjai gusztustalanok?
Értem ezt a böfögés és fingás alatt.
Azért kérdezem mert számomra ez vissza taszító és félek, hogy ilyen férjem lesz.
Hát én ahogy elnézem a mai fiatal csajokat, azok se különbek semmivel... :D
Villamosom kis 15-16 éves csitrik sörözgetnek, óbégatnak, és úgy böfögnek mint az állatok...arról már ne is beszéljünk hogy épp azt tárgyalják ki hányadik férfival..
"Andizsuzsi nevű felhasználó válasza:
Te egyiket sem csinálod?"
Azért nem mindegy, hogy mennyit és mennyire diszkréten csinálja valaki.
Kérdezö: NEM, nem természetes a gusztustalan viselkedés, nálunk a férfi csalédtagok (IS) tudnak kultúráltan viselkedni és lehetöleg elkerülni az ilyen viselkedést.
Köszönöm 3.válaszoló, már tényleg azt hittem ebbe bele kell egyszer törődnöm.
És így van, ha én tudok kulturáltan viselkedni, akkor más is.
" Es ez nekik vicces igen. Mi ezzel a baj?"
Az, hogy ennyire alacsony az értelmi szintjük!
Én pl. kiengedem mert természetes és egészségtelen visszatartani, de nem feszülök rá hogy minél hangosabb legyen, plusz nem tartom poénnak. Amikor az asztalnál eszünk, akkor lehetőleg visszatartom a bélgázt, böfögés az ott is belefér kultúráltan szerintem.
28/F
"kulturált"
Próbálj meg olyan férfihoz hozzámenni feleségül, aki tud viselkedni. Ha látványosan élvezi, ahogy a bélgázaival megbotránkoztat másokat, vagy csak simán igénytelennek tűnik, akkor nem kötelező elviselni. Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!