Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tehetnék, hogy az emberek...

Mit tehetnék, hogy az emberek ne gúnyoljanak többé?

Figyelt kérdés

Egy faluban élek, a megyeszékhelyre járok dolgozni. Sajnos férfi létemre nagyon szerencsétlen testalkatom van: nőiesen telt vagyok, főleg fenék- és comb-tájékon vannak problémáim. Sajnos elég nagy fenekem van, akárcsak egy fekete nőnek.

A probléma az, hogy egy középiskolás lány, akivel egy buszon járok haza, adott nekem egy gúnynevet a testalkatom miatt. S*gges Jóskának nevezett el (nem József a keresztnevem). Először azt hallottam csak, hogy a barátnőivel mindig vihognak ha ott vagyok, és többször megütötte ez a név a fülemet, nem volt nehéz összerakni, hogy én vagyok az.

Aztán lassan feltűnt, hogy a faluban mások is ezen poénkodnak. Például bemegyek a mezőkertbe és hallom, hogy kitör a röhögés meg a Jóskázás. Nem merek már sehová menni fülhallgató nélkül, de így is nagyon fáj a dolog, mert látom a vigyorgást stb.

Mit csináljak, hogy végre leszálljanak rólam, és abbahagyják a piszkálódást?

2016. dec. 19. 09:14
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Nem akarom elhinni, annyira durva, hogy inkább kiírom ide: kaptam egy virtuális képeslapot, persze S*gges Jóskának címezve!

Még ilyenkor se tudnak leállni!

Boldog karácsonyt minden kedves válaszolónak.

2016. dec. 25. 00:18
 22/32 anonim ***** válasza:
79%

Én a helyedben két dolgot tennék:

1. napi 10X10 fekvotamasz, felules, guggolas. + futás (drágább megoldas a kondi terem)

2. mivel dolgozol, ha van rá lehetőség gyűjts kocsira. Mindenki mas szemmel nez az emberre, ha van jogsija es autoja.

igy elkerulod a buszozast is pl.

egyebkent próbáld ne komolyan venni őket. egyszerűen sz@rd le, mit mondanak.

foleg ilyen kozepsulis tini p*csak mar elnézést a kifejezesert.

ők (akik gunyolnak) semmivel sem jobbak Nalad, sőt...

velemenyem szerint ilyen legalja IQ negativ emeberek csufolnak masokat az óvodás koruk után.

az ékezet hianyokert es helyesírási hibákert elnézést, irtam.

2016. dec. 25. 01:57
 23/32 anonim válasza:
68%
Állj ki magadert ne hagyd hogy gunyoljanak szolj vissza nekik te is keress vmit amivel megalázhatod elég egyszer kétszer beszolni nekik ugy hogy kiröjögje mki igy látja hogy nem érdemes ujjat huzzni veled es abbahagyja
2017. jan. 18. 06:01
 24/32 anonim ***** válasza:
Személyi edző és konditerem látogatása ha magad lusta vagy gyakorlatokat végezni súlycsökkentés érdekében vagy csak nem tudod hogy kezd el!
2017. febr. 24. 13:09
 25/32 anonim ***** válasza:
sportolj, járj kondi terembe , járj úszni, futni,
2017. jún. 4. 16:58
 26/32 anonim válasza:
Nos ez a nagyon lehangoló. A sok rosszindulatú értelmetlen ember. Sosem fogom megérteni, hogy az emberek miért maradnak agyilag ennyire alul. Az a baj, hogy annyi degenerált van. Ha már nem tudsz mást tenni, tényleg nincs ami segítsen. Őszintén sajnálom, hogy ilyen környezetbe kellett keveredj. A költözés lenne tényleg a legjobb számodra, mivel ezek nem fognak leállni. Abban reménykedne az ember, hogy megunják, de sosem szokták.
2017. jún. 4. 21:28
 27/32 A kérdező kommentje:
Nem unják, azért is emeltem ki a kérdést, hátha tud valaki okosat mondani. Egyre durvábban bántanak és gúnyolnak. Már a munkahelyemen is elővettek, mert romlott a teljesítményem...
2017. jún. 4. 22:36
 28/32 anonim ***** válasza:
Két megoldàst ajànlok: eddig is ajànlottàk, diéta, sport kitartàssal. Màsik: szerezz egyén személyes értékeket is, valamit, ami kell az embereknek, ami jó neked is, és nekik is. Valami pozitív tulajdonsàgot, amitöl màs vagy, mint a többi ember.
2017. jún. 17. 20:15
 29/32 anonim ***** válasza:
Hiába ajánlgatjátok neki a diéta és sport kombót, a diétája hónapok alatt sem vált be (fentebb olvasva láthatjátok) és nekem kicsit úgy tűnik, h sportolni meg lusta...
2017. júl. 20. 12:57
 30/32 anonim ***** válasza:
61%

A gúnyolódó tinisunci azért talált be az önértékelési rendszered bázisába, és azért foglalkoztat, mert nincs párod, akinek úgy tetszel ahogy vagy.

Szerintem neked most kényelmetlen helyzetbe kell hoznod a lány a barátnői előtt. El kell mondanod, hogy a feneked azóta terebélyesedik, amióta (nem rágom a szádba mit mondj)

35 vagy a lány 16.

Két év múlva legálisan krhatod, legyél tűrelmes, még ne fedjétek fel kis titkotokat.

Meg szólj a lánynak ne vigye túlzásba a cikizést, mert ha sok figyelmet fordít rád, a falú elkezd rólatok pletykálni.

Az esetleges helyesírási hibákért táviratban kérek bocsánatot a belügyminisztertől.

2017. aug. 17. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!