Mit tehetnék, hogy az emberek ne gúnyoljanak többé?
Egy faluban élek, a megyeszékhelyre járok dolgozni. Sajnos férfi létemre nagyon szerencsétlen testalkatom van: nőiesen telt vagyok, főleg fenék- és comb-tájékon vannak problémáim. Sajnos elég nagy fenekem van, akárcsak egy fekete nőnek.
A probléma az, hogy egy középiskolás lány, akivel egy buszon járok haza, adott nekem egy gúnynevet a testalkatom miatt. S*gges Jóskának nevezett el (nem József a keresztnevem). Először azt hallottam csak, hogy a barátnőivel mindig vihognak ha ott vagyok, és többször megütötte ez a név a fülemet, nem volt nehéz összerakni, hogy én vagyok az.
Aztán lassan feltűnt, hogy a faluban mások is ezen poénkodnak. Például bemegyek a mezőkertbe és hallom, hogy kitör a röhögés meg a Jóskázás. Nem merek már sehová menni fülhallgató nélkül, de így is nagyon fáj a dolog, mert látom a vigyorgást stb.
Mit csináljak, hogy végre leszálljanak rólam, és abbahagyják a piszkálódást?
Nem akarom elhinni, annyira durva, hogy inkább kiírom ide: kaptam egy virtuális képeslapot, persze S*gges Jóskának címezve!
Még ilyenkor se tudnak leállni!
Boldog karácsonyt minden kedves válaszolónak.
Én a helyedben két dolgot tennék:
1. napi 10X10 fekvotamasz, felules, guggolas. + futás (drágább megoldas a kondi terem)
2. mivel dolgozol, ha van rá lehetőség gyűjts kocsira. Mindenki mas szemmel nez az emberre, ha van jogsija es autoja.
igy elkerulod a buszozast is pl.
egyebkent próbáld ne komolyan venni őket. egyszerűen sz@rd le, mit mondanak.
foleg ilyen kozepsulis tini p*csak mar elnézést a kifejezesert.
ők (akik gunyolnak) semmivel sem jobbak Nalad, sőt...
velemenyem szerint ilyen legalja IQ negativ emeberek csufolnak masokat az óvodás koruk után.
az ékezet hianyokert es helyesírási hibákert elnézést, irtam.
A gúnyolódó tinisunci azért talált be az önértékelési rendszered bázisába, és azért foglalkoztat, mert nincs párod, akinek úgy tetszel ahogy vagy.
Szerintem neked most kényelmetlen helyzetbe kell hoznod a lány a barátnői előtt. El kell mondanod, hogy a feneked azóta terebélyesedik, amióta (nem rágom a szádba mit mondj)
35 vagy a lány 16.
Két év múlva legálisan krhatod, legyél tűrelmes, még ne fedjétek fel kis titkotokat.
Meg szólj a lánynak ne vigye túlzásba a cikizést, mert ha sok figyelmet fordít rád, a falú elkezd rólatok pletykálni.
Az esetleges helyesírási hibákért táviratban kérek bocsánatot a belügyminisztertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!