Emiatt nem érzem magam teljes embernek. Mit tehetnék ellene?
Sziasztok.
Nem akarom, hogy ez úgy tűnjön mintha hisztiznék vagy valami, csak nagyon rosszul esik, hogy sok helyen diszkriminálnak csak azért, mert siket vagyok. Sajnos nem sok emberrel tudok barátságot kiépíteni, és amikor középiskolai felvételi előtt álltam, sehova nem akartak felvenni emiatt, így magántanuló lettem.
Szeretném magam elfogadtattni az emberekkel, de eddig akárhogy próbálkoztam, a legtöbben lenéztek. A legrosszabb, hogy a szüleim sem nagyon érzik át a helyzetemet, így magamat sem tufom elfogadni annyira.
17/f
Vannak kifejezetten suketeknek szervezett programok. Illetve barmilyen mas figyatekossaggal eloknek. Vegyel reszt ilyeneken es baratkozz.
Sajnos vannak diszkriminalo emberek. :( Eleg sokan raadasul.
Szia!
Az én osztályomba jár egy szintén siket lány, akinek van saját tolmácsa. Eleinte egy picit meg volt lepődve mindannyian, hiszen szokatlan volt a helyzet, de senki nem bántotta lányt, sőt próbáltunk nyitni felé. Mindenki nagyon szereti őt, hiszen egy nagyon kedves és rendkívül intelligens lányt ismerhettünk meg benne. Az olyan emberekre nem érdemes az idődet vesztegetni, akik nem fogadnak el és bántanak, hidd el ha közösségbe jársz biztosan fogsz életre szóló barátságokat kötni, csak ne parázz sokat, legyél nyitott és mosolyogj sokat! Sok sikert! :)
Emberség nem emberi tested alap képességeinek szintjétől függ.
Ezt tudva elemezd újra magad és nem fogod magad kevesebbnek érezni. Sőt, látni fogod, okos vagy és jó ember.
Hogy nem tudod magad elfogadni? Már ilyen a tested. Nincs mit nem elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!