Honnan van ennyi embernek pénze fesztiválozni?
Figyelt kérdés
Egész nyáron mást se látok csak mindenki a Volton, Soundon, Szigeten van + nyaral külföldön belföldön. Igen, irigy vagyok mert én még sose voltam egy fesztiválon se és diákmunkával se tudom megkeresni az árát. Külföldi nyaralásról nem is beszélve. Elegem van már, hogy amíg mindenki jól érzi magát én munkakereséssel meg robotolással fogom eltölteni a nyarat...ami amúgy nem is lenne baj, csak a munka meg az egész évi tanulás után nincs meg az a megérdemelt nyaralás meg szórakozás...2016. márc. 16. 19:18
1/10 anonim válasza:
Tudod szegény magyar embereknek nincs pénzük, mert Orbán Viktor személyesen veszi el tőlük.
Ezek a képek nem valódiak, egyszerű photoshop...
2/10 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?
3/10 anonim válasza:
Segítettek, vagy ezt magadtól sikerült?
4/10 anonim válasza:
Sok fiatalnak egész évben ez a legnagyobb kiadása.
5/10 anonim válasza:
Hát sztem az ilyen fesztiválozó arcok nagy része egyáltalán nem gazdag, legalábbis az én ilyen ismerőseim szegények mint a templom egerei. Inkább arról van szó, hogy az utolsó fityingjüket is bulizásra költik, vagy csak simán belógnak, vagy kedvezményesen jutnak beépőhöz, vagy elvállalnak valami melót a fesztiválon belül, és akkor ingyén ki-be járkálhatnak. Meg amúgy sem kerülnek ezek a belépők olyan sokba. Én gazdagabb középosztálybeli családba születtem, mégsem járok fesztiválokra, csak egyszer voltam (a Balaton Soundon), de egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, buli, pia, fertő, nagy tömeg azt ennyi az egész, pont olyan mintha lemennél a legközelebbi discóba, csak sokkal többen vannak, erre aztán tök fölösleges irigykedni, ha meg igazán menni akarnál, akkor alig kéne valamit rááldozni. Én inkább külföldi utazásokra, nyaralásokra megyek, ezeket preferálom, azt már jobban megértem, ha valaki a magamfajta világutazóra irigykedik, bár ettől függetlenül az irigységnek sosem láttam értelmét, fölösleges energiapocsékolás. Felőlem aztán mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, hidegen hagy hogy ki milyen életszínvonalon él, ismerek nálam jóval gazdagabbakat is,akik fel is vágnak, mégsem izgat egy cseppet sem, hát érezzék jól magukat ha megtehetik, nekem attól nem lesz rosszabb, sosem érdekelt, hogy mások hogy élnek, mindig csak a saját dolgommal törődtem, neked is ezt javaslom.
6/10 anonim válasza:
Nekem is ebből van elegem, veled értek egyet kérdező én suli melett, egész évben dolgozok, szüleimnek nincs pénze se tavaly se tavalyelőtt se azelőtt soha nem nyaraltunk legutobb akkor amikor 17 éves voltam, elmentünk 3 npra baltonra kész ennyi volt. és már 23 vagyok és idén sem vagyünk. bezzeg sok tizenéves vagy huszonéves megy, aztán kiteszik facebookra hogy itt meg ott jártak, más meg dolgozik aztán ahogy én is itt asarokbana szobában töltöm életem nagy részét mivel nincs pénz. Én nem vagyok irigy tulajdonképpen nem érdekel az hogy ki hova megy, de akkor legalább legyen ilyen egyenlőség. Az ember belesik egy depresszióba ha nem tud kimozdulni meg elmenni sehova sem, és csak dolgozik dolgozik vagy tanul, megállás nélkül., más meg mégy szép helyekre ide meg oda, . Sajnos az élet ilyen igazságtalan. ez van. Ebben nem lehet mit csinálni, csak azt hogy ne legyen ekkora egyenlőtlenség ami van Magyarországon főleg.
7/10 anonim válasza:
# 6
Van legalább 3 dolgozó a családotokban és nem tudsz félretenni évi ~30e ft-ot ha elakarsz menni? Na, ezt se hiszem el.
8/10 anonim válasza:
6 válaszoló vagyok. Hitel miatt nem tudunk. De nyugodtan eljöhetsz ezzel hozzánk , székünk sincs, ágy sincs, panellakásban lakunk nekem van egy heverőm, ami ki van lyukadva és rugója peidg kiáll és azon alszok .Anyám nem dolgozik, mert beteg apám pedkereshetne többet is de nem etsi 20 éve ugyannál a gyárban dolgozik műszerészként, nagyon kevés pénzért meglehetne csinálni hogy kimegy külföldre és tripláját keresi meg, de se most se régen nem ment ki, igy panellakásban töltöm gyerrekoromat is panellakásban töltöttem, és soha nem voltunk ugy igazán seholsem nyaralni.
9/10 A kérdező kommentje:
6-ossal abszolút egyetértek. Hiába dolgozok egész nyáron + szüleim is és mégis másra kell a pénz, nem marad elég nyaralásra meg fesztiválokra. Évközben meg tanulok, aztán az vagy megtérül később vagy nem. Ebben az országban diplomával se nagyon lehet megélni.
2016. márc. 21. 10:14
10/10 anonim válasza:
# 8
Szépen sorolod a kifogásokat, hogy miért ne lehetne pénzetek. Csak az akarás nem tükröződik az írásodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!