Választ szeretnék kapni értelmes felnőtt emberektől, hogy miért van, ha a gyakaori kérdéseken valaki megosztja a novelle vagy könyvrészletét, akkor az a magyar embernek soha sem tetszik, miért?
Számsztalanszor amikor olvastam kiritákat az itt feltett írásokból az emberek nem csinéltak mást, csak negatívan leszólták, még akkor is, ha az illető tehetséges volt, és tudott írni. Tisztában vagyok vele, hogy itt nem könyvkritikusok írnak kommenteket, de elkeserító, hogy a magyar embernek soha nem tetszik semmi amit egy másik ember csinál, nem örülnek a mások sikereinek, annyira más a mentalitásuk, mint külföldön.
Leteszteltem az embereket, és feltettem egy világhírű, elismert író művánek egy részletét, mintha én írtam volna, hogy megtudjam, hogy mi a véleményük az írásról. Nem kell, hogy mondjam, unintelligens módon megválaszolva, de" szar", te tehetségtelen vagy" vagy hát nem rossz, de még van mit fejlődnöd" stílusú válaszok jöttek. Eléggé elgondolkodtató, ez is az egyik oka annak, hogy miért lépek ki erről az oldalról, de előtte azért még kíváncsi lettem volna, néhány ember meglátására.
Mert mindenkinek más az ízlésvilága. Sokak szerint Megan Fox gyönyörű,míg mások szerint nem,sokak szerint a Ferrari pompás kocsi,míg mások szerint nem,hanem a Bugatti a szép.
Van akinek ízlik a pacalpöci és van akinek nem.
"...hogy itt lefikázzák más országokban meg sikeres lett."
Tessék erre egy példa: [link]
USA,Kanada,... istenítik,mert az is!!! Idehaza meg...pedig magyar. Bezzeg a Saul fia...
Azért legyünk őszinték, az ide feltett "művek" 90%-a tényleg sz*r, a 10% pedig javítható, amit néhányan meg is tesznek/teszünk, tanácsokat adunk. Nem látom be, hogy miért kéne egy nyilvánvalóan értékelhetetlen munkát megdicsérni. Amivel egyetértek viszont, hogy a stílus nem mindegy. Lehet normális, kulturált hangnemben is közölni a kérdezővel, hogy tragikus az irománya.
És én is szeretném látni a kérdésed linkjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!