Depressziós embernek jót vagy inkább rosszat tesz egy nagy, többnapos közösségi rendezvény?
Ez rengeteg mindentől függ.
Általánosságban jót, de csak a időre.
Keresztény konferencia keretében előadások/tanítások lesznek délelőtt és esténként.
De a sok ember között nem érzi vajon majd magát még inkább elhagyatottnak, nyomottabbnak, főleg ha sok egymással jól ellevő, jó kedélyű embert lát maga körül?
Keresztény konferenciától én eret vágnék.
Nekem volt súlyos depresszióm, egy ilyen csak rosszat tett volna. Nem azért, mert mások boldogok, hanem mert tőlem elvárják, hogy eljátsszam azt. Több nap, sok ember... nem. Józan paraszti ésszel belegondolsz, nem. Pici lépésekkel kell haladni, és nem neked. Neki kell ebből kilábalnia, nem neked eldönteni, hogy hova cipeled.
Ha egy picit is fontos neked, nem viszed vallási hülyeségekre.
attól függ, tényleg depressziós-e
ha tényleg, valóban nem tesz neki jót, nagy a nyomás, leginkább el fog vonulni valahova és csendben szenved, de hidd el, attól nem lesz jobb kedve, hogy emberek közt van és a többieknek jó a kedve
Nekem is volt súlyos, barátnőmhöz mentem látogatóba, mert egész évben csak akkor találkozhattunk volna, elvitt ebédelni, de nagy mosolygás meg csevegés közben egyszer csak jött a gátlás, leejtettem a kanalat és elkezdtem bőgni a kaja fölött, hogy nekem az egész nem megy. Hazamentünk, és két napig alig másztam ki az ágyból. Csak szégyelltem magam tőle pluszban, de tényleg nem bírtam kimászni a takaró alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!