Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, ha egy depressziós...

Mit tegyek, ha egy depressziós csődtömeg vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom, mit akarok az élettől... Hirtelen felindulásból otthagytam az egyetemet. Elkezdtem munkát vállalni, rájöttem, hogy nem fogom semmire sem vinni. De nem az egyetem otthagyása miatt. Ígysem, úgysem találnék jó munkát. Egyszerűen életképtelen vagyok. Pszichológushoz is elküldtek, mert aggódnak miattam. Egyszerűen kilátástalannak érzem a helyzetemet.
2015. nov. 10. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Önismeret...Tudtad hogy egyetlen pillanatban annyi információ jut az ember tudatába hogy az szűrőket alkalmaz a feldolgozáshoz?A Te szűrőid negatívan vannak beállítva.Ezen lehet változtatni.Rajtad áll...
2015. nov. 10. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha valami segített írj kérlek, mert ugyanezt érzem pont! Igaz én még nem hagytam ott az egyetemet de másodéves vagyok és úgy érzem én ehhez túl hülye vagyok. Na meg úgy mindenhez.
2015. nov. 11. 01:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Ott ne hagyd előző íme még egy depressziós csődtömeg még mindig bent vagyok xd. Ez el lesz végezve csak akarni kell. Oké néha megjelennek mellékbajaim de na.
2015. nov. 12. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!