Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Munkahelyet keresek mert elég rossz életkörülmények között élünk peesze megvan a megfelelő iskolám is hozzá de az mellet néha úgy érzem meghalok éhen van hogy napokig nem eszek mert nincs mit szerintetek nagyon ciki lenne ha kölcsön ruhába mennék állás interjura es mit csinálok ha felvesznek es kinevetnek hogy decemberben még csizmam sincs kiközösítenek aztán kirúgnak nem tudom mit csinaljak
2016. dec. 9. 22:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ciki vagy nem mit számit az itt?

Jobb és biztosabb életet akarsz?! Szóval igen,akkor menny el az interjura.

De milyen ruha kellene?

2016. dec. 9. 23:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem luxus ruhára gondoltam hanem amiben ellehet menni dolgozni pl fontos lenne egy csizma
2016. dec. 9. 23:14
 3/12 A kérdező kommentje:
De mindenféleképpen elmegyek az interjúra mert szeretnék változtatni az életemen
2016. dec. 9. 23:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Kicsit egyszerű a válasz, nem? Ha így butáskodsz, később is éhezni fogsz.

Két választásod van.

1. Kevés kaja, éhezés -> kevesebb energiád lesz, agresszívabb leszel, lefogsz (ami vezethet arra is hogy kicikiznek, kiközösítenek), éhen dögölsz.

2. Fogsz egy rohadt ruhát kölcsönbe, elmész, keresel pénzt, nem halsz éhen. Esélyes hogy kicikiznek ezerszer, vagy le...ják magasról ki vagy. És inkább nem eszel, csak azért mert nem bírod elviselni más mit mondd rólad?

2016. dec. 9. 23:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Remélem csak lódítasz, hogy nincs mit enned.
2016. dec. 9. 23:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Szia lehet hogy félre értették en elmegyek mert muszáj eddig sem azért nem csináltam mert nem akartam hanem egy szakadt embert nem vesz el fel sehova sem dolgozni
2016. dec. 9. 23:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem nem loditottam van amikor eszek van amikor nem sajnos ez van
2016. dec. 9. 23:31
 8/12 anonim ***** válasza:

"hanem egy szakadt embert nem vesz el fel sehova sem dolgozni"

Nem számít, hogy mennyi esélye van a dolgoknak.

Csak meg kell próbálnod, nincs veszteni valód, és győzd meg az interjúsokat arról hogy te keményen fogsz dolgozni.

2016. dec. 10. 12:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Napokig nem eszel semmit, de azért internetre futja, mi?
2016. dec. 10. 14:47
 10/12 A kérdező kommentje:
A szomszéd wifi kódja oda adta.. mindegy akárki akármit mond én elmegyek és odateszem magam vagy vagy se
2016. dec. 10. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!