Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most lettem 1 hete 16 éves,...

Most lettem 1 hete 16 éves, szerintetek sok mindenről maradtam már le?

Figyelt kérdés

Voltam már régebben is bulizni stb.. , de most kezdtem el úgy igazán , egyre több haverom van, barátnőm még nem volt, pedig lehetett volna sokszor. Úgy érzem megfogok öregedni percek alatt, úgy hogy semmit nem csináltam az életben, 16 évesen öregnek számítok már ? Sokan mondják hogy milyen nagyon vagyok már stb.. , de én nem szeretnék majd úgy bulizni hogy már felnőttek vagyunk a haverokkal, és unalmasak mondjuk 18 évesen :/

Más is van ezzel így?

2016. nov. 13. 21:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Elég baj hogy másnak a !valós! problémájából viccet csinálnak egyes emberek. Én normálisan kérdeztem , de egyesek elhülyéskedik ezt az egészet , akik normálisan válaszoltak azoknak köszönöm, jöhetnek még válaszok és, még egyszer megkérdem más is van ezzel így?
2016. nov. 13. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Hmm, hat azert a fel elet (remelhetoleg) odebb van! Ha jarsz bulizni, akkor pontosan tudod, hogy huszonevesek is jarnak, szoval nyugi!!!
2016. nov. 13. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Amugy en felig- meddig megertelek, en nagyon rosszban vagyok az ido mulasaval. Igaz, tobb, mint ketszar annyi idos vagyok, mint te, es remelem, hogy nem eltem le az eletem felet meg :) De nagyon nehezemre esett felnoni, aztan latni, ahogy elmulik a fiatalsagom, aztan a gyerekeim babakora, a szuleim oregedeset is nehezen viselem, igen, van ilyen, hogy nehezen vesszuk tudomasul az ido mulasat. A kisebbik gyerekemnek ma unnepeltuk az elso szulinapjat, es nem orommel neztem ot a tortajaval, hanem szomorkodtam, hogy lezarult a kisbabas korszak. Hogy mar nem baba. Pedig azert egy egyeves meg nem valami orias, meg jarni sem tud. Ez is van akkora hulyeseg, mint 16 evesen oregnek erezni magad, megis ezt erzem. Felnott letemre!
2016. nov. 13. 22:21
 14/18 anonim ***** válasza:

"Más is van ezzel így?"

Nem, ilyen agyi gondja csak neked van az egész földön, szerencsére másnak nincs.

2016. nov. 13. 23:40
 15/18 A kérdező kommentje:
13 as na latod velem is ez van :/ legalabb nem csak nekem van "ilyen agyi problémám"
2016. nov. 14. 16:28
 16/18 anonim válasza:

Szerintem nem maradtal le semmirol:)

Viszont kezd el elni!:)

Hogy legyen mire emlekezni:)

2016. nov. 18. 16:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Akik egyfolytában buliznak, max egy hétig emlékeznek rá, hogy mi is történt akkor. Aztán már összefolyik minden. 30 évesen még mindig úgy fogja érezni, hogy nem csinált semmit. Az élet nem az, hogy valaki egyfolytában csak bulizzon, épp ezért is tűnik majd úgy neki, hogy nem csinált semmit.
2016. nov. 18. 17:11
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, már jobb egy kicsit, megpróbálom minél jobban kiélvezni az életet ;) :)
2016. nov. 18. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!