Melyik budapesti discoban a legnormálisabbak a biztonsági őrök?
Nem tudom most mi a helyzet, de régen elég segg fej volt a 99%.
Nagyképű, bunkó, ki ha nem én, "szétvágjam a fejed?" beállású.
Ötkertben tényleg bunkók. Minden szarba belekötnek, random beszólogatnak, már az ajtóban azzal kezdik hogy kidobnak ha problémázol. Szerintem nem velem van a baj, az ajtó közelében cigizgetve hallom hogy másokkal is kötekednek.
Az Instantosokkal nincs bajom. "Szigorú" fejük van, mindig morcosak, de eddig nem volt velük problémám. Egyszer a bejárattól arrébb kísértek egy hányni készülő srácot, nem anyáztak, nem lökdösődtek, ketten átkarolták és kivitték. Azóta nem fosok keményen berúgni az Instantban, pedig tényleg "Ha rám nézel megütlek" fejjel vannak felszerelve a biztik.
Az UP/Coronitában nagyon normálisak, ha te is normális vagy. Ott még sose volt balhém.
A legbunkóbbak velem a Hello Baby-ben voltak, de hallottam rossz dolgokat az Instantról, és a Peaches-ről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!