Mit tehet ellenem a biztonsági őr?
Én egy szintén neves bevásárlóközpontban voltam (tacskó) ahol rúzsokat néztem. Az egyik már szét volt nyomva, gondoltam a szín miatt megbézem és kipróbáltam a kezemen. Hírtelen megjelent a biztonsági és rámkiabált, hogy kit képzelek én és fizessem ki az árut. Én meg visszakiabáltam, hogy nézze meg, hogy milyen minőségű áruk vannak és, hogy ez szégyen az üzletnek. Ekkor mentegetőzött, hogy arról nem ő tehet. Így simán el tudtam sétálni.
Másik eset, drogériában vádoltak meg lopással miután kimentem az üzletből. Természetesen ártatlan voltan, de kb. 50 ember előtt megszégyenített. Mondtam, hogy legalább egy elnézés járna. Ekkor elkezdett fenyegetni. Több sem kellett, kértem a vásárlók könyvét. Következő héten már nem dolgozott ott.
Nem vagyok egyébként egy nagyhangú ember, többnyire szeretem meghúzni magam, viszont ha kell, ki tudok állni magamért.
Egyébként nem hinném, hogy a nap végén egyáltalán emlékezett még az arcodra, nem hogy feljelentsen.
Egyébként akkor kifizetted azt a terméket amibe belenyúltál? Ha igen, akkor még örült is, hogy rásózta valakire.
Mindketten hibásak vagytok.
Az még oké, hogy megszagolod, de belenyúlni nem kellett volna. Az, hogy mások előtted már tapló módon ezt megtették, téged nem jogosít fel erre - már ha van benned némi tartás.
Viszont a biztiőrnek sem kellett volna szitkozódni, hanem normális, de határozott hangnemben felszólítani téged, hogy fizesd ki a terméket, amibe belenyúlkáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!