Jogosan érzékelem, hogy a szórakozóhelyeken a biztonsági őrök a nőknek mindent elnéznek és csak a férfi vendégeket szűrik meg belépéskor?
Mert szórakozóhelyeken általában kb. 65% férfi 35% nő arány van. Ha még azt a kevés hölgyet is jó alaposan megszűrnék, akkor kifüggeszthetnék a Kanbuli, vagy a Melegbár táblát.
Nem érdekük a nőket megszűrni emiatt. A sok (még több) pasi ezzel szemben nem jó, mert harcolnak a kevés csajért és így ki akarják tenni minél hamarabb a balhésabb egyéneket. Az az érdekük, hogy elterjedjen, hogy náluk jók a bulik és minél többen jöjjenek, ezt így érik el.
Hát nem tudom, anno engem a Zöld pardonba nem engedtek be, nem voltam részeg, egyszerűen nem tetszett a fejem a biztonsági őrnek, még be is szólt. :/
Eddig akárhány hasonló helyre mentem, mindig megnézték a táskám, a fejem, stb.
Több barátnőmnek is van arról sztorija, hogy bunkóztak vele biztonsági őrök, sőt az egyiket meg is rángatták egyszer, pedig ő aztán tényleg nem balhés.
Van egy olyan érzésem, hogy te csak a női nemre haragszol és akartál egy kis hangulatkeltést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!