5 kérdés bulitémáról (? )
Figyelt kérdés
1. Hogyan szoktatok rákészülni a bulira?
2. Szoktatok alapozni, vagy inkább bent isztok?
3. Mettől meddig szoktatok maradni?
4. Ebből mennyit táncoltok?
5. Mindig beba**tok?
2016. nov. 4. 12:43
1/6 anonim válasza:
Mivel abszolút nincs rá forgatókönyv, így bármelyik eset előfordulhat.
2/6 anonim válasza:
Ahogy eppen jol esik, ezert buli...
3/6 health visitor válasza:
1. Mivel nő vagyok, ezért általában délután hajmosás, hajformázás, zuhany, evés, smink, felöltözés.
2. Attól függ, mennyire drága az adott hely.
3. 10 előtt szinte sosem megyünk, mert felesleges, maradni pedig változó, 1-2-3-4-ig.
4. Ez is attól függ, kikkel megyek. Van, hogy inkább csak iszunk, de olyan is, hogy egész este tánc.
5. Vannak a társaságban akik igen, vannak akik szinte sosem, az én esetem személy szerint változó.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt a harmasnak. Tobbieknek uzenem: ha igazan sokat jarsz bulizni egy ido utan lesz ra forgatokonyv, hogy szereted a legjobban csinalni.
2016. nov. 6. 12:51
5/6 anonim válasza:
#4 - köszönöm, így 36 évesen az oktató jellegű tanácsot. Én sajnos az első párezer bulimat elfelejtettem a tanaid szerint kezelni, de majd mostantól így csinálom :D
6/6 A kérdező kommentje:
4-es, én is "már" 31 éves vagyok, és még mindig bulizom, 13 éve. A saját tapasztalatomat írtam le, hogyha minden hétvégén mentem bulizni, általában ugyanaz a forgatókönyv volt ugyanazokkal az arcokkal. Persze volt, hogy nem úgy történt, mint szokott, de nem az volt a jellemző. Egy kérdést tettem fel, hogy hasonló emberekkel, mint én, eszmét cseréljek... nem egysoros válaszokat vártam.
2016. nov. 7. 09:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!