TI hogy fogadtok el egy fogyatékkal élőt?
Megpróbáljuk! :) köszi.
Igazából az is egy gondom, hogy a barátnőm mindig várja a csodát, hogy majd 1x felépül és teljes életet fog élni mert a jóisten megsegíti. Mindketten egészségügyben dolgozunk én tudom, hogy mi lesz az ő sorsa de a barátnőm sajnos túlságosan hívő. Próbáltam már finomra rávezetni, hogy igazából nem is Ádám jobb bordájából lettek a nők.
Sehogy, beszélnék vele mint egy normális emberrel.
Nem sajnálnám, gondolom biztos unja már hogy mindenki ilyen szomorú együttérző arccal néz rá és eszébe juttatják hogy nem tud mozogni. Ha lenne értelme megpróbálnák nagyon kedves lenni vele és megnevettetni.
Testi fogyatékkal élő emberhez teljesen normálisan viszonyulnék, ez nem kérdés, bár valószínűleg lenne bennem egy nagy adag sajnálat, amiből amúgy is kap eleget.
Akinek a fejével van probléma, attól félek. Óvodás koromban kikészített egy beteg fiú, azóta önkéntelenül viszolygok a hasonló emberektől, pedig a racionális felem tudja, hogy nem mindegyik agresszív állat, de nem tudom leküzdeni ezt a "fóbiát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!