Hogyan szabaduljak a pánikbetegségbő?
Az öngyilkosságon ne is gondolkozz!
Nekem is hasonló tüneteim voltak(vannak).Én először egy pszichológust kerestem fel,aztán a gyermekpszichiátriát,de ott kiderült,hogy szülő jelenléte nélkül nem írhatnak fel semmit.Szóval ugyan azt tanácsolom amit én is csináltam(jó pár éve)csak menjen veled valamelyik szülőd is!
Ne zárkózz el a külvilágtól és a barátaidtól sem!Mert "becsavarodsz" még jobban.Vágj bele valamilyen sportba amit szeretsz az segít valamilyen szinten.
Nekem a hugom ilyen most ment egyetemre, de itthon ki sem dugta az orrát meg már minden baja volt fulladozott is a pánikbetegségtől. Aztán elment kollégiumba, és hát ott társaság között van az ember stb nem az orvos fog segíteni a problémádon max felír valami erős nyugtatót amitől még rosszabb lesz a helyzet.
Régen pont ezek az okok miatt drogoztam, és nyugtatókat szedtem a nyugtatókkal még mindig nem álltam le teljesen , és amikor elmúlik a hatása rohadt szarúl is vagyok.
A TÁRSASÁG az igazi orvosság rá, beszélgetések , ismerkedések..mert egyébként tényleg becsavarodsz sajnos én is haladok e felé, de tudom mi a megoldás. Vannak az embernek ilyen mélypontjai.
Írtad,hogy sok tanár elmebetegnek titulált stb.Az osztályfőnöködnek beszélj róla,mert akkor tudni fog a problémádról és ha rosszul vagy akkor megkéred,hogy pár percre engedjen már ki a folyosóra vagy az udvarra stb ,amíg jobban nem leszel.A patikában lehet kapni citromfű teát az enyhén nyugtat vagy macskagyökér kivonatot.
Amikor rosszul vagy hallgass zenét és próbáld elterelni a gondolataidat.Hányingerre a legjobb a gyömbér vagy a gyömbéres Verbena cukorka.
A 4-es válaszoló írta,hogy emiatt drogozott.A drog nem megoldás rá.Jó aláírom néha segít,de sajnos eléggé alattomos és a legtöbb esetben felerősíti a tüneteket.Szóval egy 15 éves gyereknek nem ajánlom! sőt senkinek sem!
A volt osztályfőnökömről nekem is ez volt a benyomásom(és másnak is).Aztán elbeszélgettem vele,normális voltam vele és kiderült,hogy normális csak a diákok genyóskodtak vele."Amilyen a mosdó olyan a törölköző" felfogása volt :)
Elmondtam neki,hogy mi a problémám és amiben tudott segített.Szóval egy próbát megér.
Szerencsére én a "legköcs*gebb" tanárral is jóba vagyok.Jó a beszélőkém és megadom a tiszteletet.
Oké nem ismerem az osztályfőnöködet,hogy milyen a viselkedése.De az iskolaváltás nem lenne rosszabb?Új környezet,beilleszkedés,idegen emberek nem hoznák rád a rosszulléteket?A vége az lenne,hogy nem bírod elviselni
és otthagynád az iskolát szakma/érettségi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!