Úgy érzem, igazságtalanok velem a lakótársaim. Mit tegyek, hogy megértsék az én álláspontomat is?
Ma összebalhéztam lakótársaimmal...
Ők hangoskodhatnak éjszaka késő hajnali órákig az ágyam mellett, meg kapcsolgathatják a villanyt, de azért hőbörögnek mert véletlenül megbotlottam valamiben ma reggel fél 8-kor és zajt csináltam (nem mellesleg, takarítani akartam).
És még képmutató módon kibeszélnek hangosan a hátam mögött, hogy *ÉN* nem tudok alkalmazkodni...
Próbáltam érvelni meg megvédeni magam, de ezek civilizálatlan tahó p*raszt módján viselkednek, nem lehet velük vitázni, még észérvekkel rájuk hatni, kb semmit nem fognak fel abból, amit mondok nekik.. Most én vagyok a sz*r szemét, és a fejükbe vették, hogy eltávolítanak innen a szállásról :( Elment kb az élettől is a kedvem...
Az a baj, hogy ebből soha nem lesz megoldás.
Alapból nehéz eltérő életritmusú embereknek együtt lakni, cigányokkal meg mi a francért laksz egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!