Szerintetek? (többi lent)
Szerintetek is jobb volt a mai életnél a "régi" élet?
Pl.:1980-as évek vagy a 1990-es évek? Szerintem igen...Gondoljuk visszavolt a benzin még 5FT-is mostmeg 400-ft majdnem?
De akkor a fizetés 2000 Ft volt most meg 100 000 :)
Szerintem van, ami jobb volt.
De nem az árak miatt.
Most szabadabb a világ. Ez jó.
Viszont a sok technikai eszköz szerintem csak látszólag teszi kényelmesség az életet. Pl. szerintem ezerszer jobb volt, hogy senki sem hívott fel munkaidő után munkával kapcsolatos dolgokkal, mert otthon a vezetékesen nem illet ilyenért hívni valakit. Most meg bárki bármikor hívhat a mobilon. És most már ne csak az irodában nézd az e-mailjeidet, hanem mindig telefonon is. Sosincs már nyugta az embernek.
4: :) Én mostanában sokat gondolkodtam azon, hogy vajon mi is ilyenek voltunk-e az akkori felnőttek szemében, mint a mostani fiatalok a mi szemünkben. De nem tudom.
Lehet, hogy mi sem voltunk sokkal jobban a többi generáció szemében, csak nem voltunk ennyire szem előtt, nem volt minden kis dolgunk kiteregetve közszemlére a fb-on és egyéb oldalakon.
Igen mondjuk ez nagyon elgondolkodtató!
Igen nekünk is voltak ilyen dolgaink! De nem tudod róla az egész ország!Max.:A falu de tényleg csak max.
Meg hogyha jobban megnézitek nem is volt ennyi bűn cselekmény,drogok,stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!