Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Caleb Bratayley valójábn...

Caleb Bratayley valójábn miben halt meg?

Figyelt kérdés
Nem tudom ismeritek e YouTubeon a Bratayley családot. Kulfoldi youtuberek, levideozzak a gyerekeket, a napjukat. A legidosebb fiu, Caleb 13 evesen meghalt. Senki nem tudja hogyan. Allitolag valami gyors betegsegben vesztette eletet... Csak hogy a halala elotti naprol a csalad feltoltott egy videot, es teljesen jol van benne, szo sincs betegsegrol.... Ez meg tavaj tortent. Tud valaki valami hasznosat?
2016. aug. 28. 18:45
 1/2 anonim válasza:
Én azt olvastam róla, hogy a kisfiúnál Hypertophiás cardiomyopathia vezetett a halálához. Ez egy veleszületett probléma volt, amit senki nem vett észre. Hirtelen halálát is ez okozta... Futás közben összeset...
2016. aug. 30. 13:27
 2/2 anonim válasza:
Igen 2020ba valaszolok ra bocsanat!es azt hiszem egyik nap nem ebredt fel Caleb es a mentosok vittek korhazba majd utana sajnoos elhunyt... Megvastagodásos szívizom-elfajulás betegsege volt es ebben hunyt el de en ugyan ugy imadom 💜
2020. júl. 15. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!