Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más is van úgy, hogyha vmi...

Más is van úgy, hogyha vmi nem sikerül neki az életben, akk vkit mindig hibáztat érte? Több alant

Figyelt kérdés
Már régóta magam vagyok, se barátok, se barátnő, és most a nőket hibáztatom mindenért. Hogyha nem lennének flegmák, beképzeltek, akk oda tudtam volna menni hozzájuk, és akk most nem lennék egyedül, stb. Tudom hogy ez nem teljesen igaz, de engem kicsit megnyugtat, ha kiadhatom a dühöm...

2016. aug. 18. 21:53
 1/1 anonim ***** válasza:
66%

Pedig a hiba a legtöbbször saját magunkban van.

Persze, megesik velem is, de tudom, hogy mindenki a saját szerencséjének a kovácsa.

Egy közép-nyugati építkezésen, amikor megszólalt a jelződuda, a munkások egy kupacba letelepedtek, hogy megebédeljenek. Sam minden alkalommal kinyitotta az ételhordóját és panaszkodni kezdett.

– Hogy a ménkű verje meg! Ez nem lehet igaz, már megint mogyoróvajas-lekváros kenyér. Utálom a mogyoróvajas-lekváros kenyeret!

Sam mindennap siránkozott a szendvicse miatt. Teltek a hetek, és a többi munkást már kezdte idegesíteni ez a nyafogás. Végül az egyik társa így szólt: – Az ég szerelmére, Sam! Ha utálod a mogyoróvajat és a lekvárt, miért nem mondod meg az asszonynak, hogy valami mást készítsen?

– Milyen asszonynak? – felelte Sam. – Nincs feleségem, magam készítem a szendvicseimet.

(…) – Látod, így mindannyian magunknak készítjük a szendvicseinket ebben az életben.

2016. aug. 18. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!