Miért nem sikerül semmi soha nem addom fel harcolok ebben a mocskos kb életben és soha semmi nem jön össze. Már 10 éve csak a rossz történik. Mit tegyek?
Tudod mit állítanak a fogyatékosok nyugtatására? "Isten csak annak ad ilyen terhet, akiről tudja, hogy elbírja".
Nem vagyok vallásos, csak most hirtelen eszembe jutott. Szerintem neked is lehet ilyen támaszod, hisz ha nem is a vallásba, de a dolgok miértjébe én hiszek.
Csak annyit mondok: éld túl, és majd halld a jővőbeli gyerekeidtől, hogy "olyan akarok lenni mint apa". Hogy ezt mondhassák a hátad mögött.
Adj értelmet az életednek. Szerezz barátnőt, és állást. Mikor úgy gondoljátok, akkor gyereket, és végül jönnek az unokák. Ma már nem mesélhessük, hogy milyen volt katonaként, vagy a háborúba... akkor legalább egy reménytámasza legyen a következő generációnak: TE ilyen terhek mellet folytattad, és talpraálltál.
Amúgy... most jutott eszembe egy jelenet egy filmből, valahogy így szólt:
Emlékszel, mikor megtanultál járni? Ha nem, az azért van, mert nem voltál tudatába. Akkor miért álltál fel? Azért, mert minden ember úgy születik, hogy tudja, hogyan kell lábra állni. A madarak tudják hogyan kell repülni. A halak tudják, hogyan kell úszni. Ezt hívják ösztönnek. És pont ezért ösztönösen tudjuk, és ezért próbáljuk uralni a képességeinket.
Tehát: valószínűleg te ösztönösen tudod, hogy talpra tudsz állni, és élni akarsz.
És mások is hisznek benned, hogy túlt tudsz lépni a tűrőhatárodon.
És ha ez egy kicsit is segít: nagyon csodállak, hogy mindezekután még próbálkozol reményt nyerni, és felállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!