Valóban késő helyrehozni bizonyos dolgokat az életben?
Attól függ mire gondolsz pontosan?
Egyetemre? Azt bàrmikor csinálhatod, én 28 évesen álltam neki, ma se fejeztem be még, mert zsinórban jönnek a gyerekek:-)(33 vagyok)
Szereted azt akivel együtt vagy? Ha igen: hallgass rá. Gondolom, örül, hogy iskolába jár. Ő nem beszél le. A partról bekiabálókkal, a visszahúzókkal, a jajjtehogymertélhirtelenjobblennimégnálunkis típusú emberekkel ne foglalkozz.
Sose késő, csak az amit nem teszünk meg. Semmit ne halassz el csak mert mások szerint "késő" vagy "ciki" vagy bármilyen címkét is mondanak.
És tényleg, ahogy valaki írta: ne helyrehozz, mert az a múlton merengés. Előre nézz. Most indulsz, épp ebben a pillanatban és mindig előrefele haladsz.
Ha pedig nem a múlton merengsz, hanem a jövőt tervezed akkor soha többé nem fogsz félni, hogy lemaradsz bármiről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!