Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valóban késő helyrehozni...

Valóban késő helyrehozni bizonyos dolgokat az életben?

Figyelt kérdés
Sajnos lehet, hogy hosszú lesz, de igyekszek a lényegre szorítkozni. 27 leszek áprilisban. Az érettségit most csinálom. Ebben az évben meglesz. Eléggé egy züllött, idióta voltam, ittam, füveztem (néha keményebb drogokat is kipróbáltam) a sulit elhanyagoltam. 17 évesen kirúgtak az iskolából, ekkor összevesztem a szüleimmel és elköltöztem otthonról. Összejöttem egy fiúval. 19 évesen szültem, a fiú meg otthagyott a gyerekkel, a nagyszüleimnél laktam. Ekkor kezdtem el gondolkodni, sokat segített a dolgon, hogy három éve összejöttem egy nálam 14 évvel idősebb férfival, ő kezdett el igazán felfele tolni, karácsonyra sikerült kibékülnöm a szüleimmel, annyi év után. Azóta azokkal a "barátaimmal" akikkel együtt voltam, sorra megszakítottam a kapcsolatot. Igyekszek minden erőmmel a családomra koncentrálni, az iskola mellet dolgozok, takarítok. Az érettségi után szeretnék egyetemre menni, (hogy mire, azt nem tudom). Úgy érzem, hogy most sínrn vagyok, igyekszek helyrehozni, amit ekkor elrontottam. De több ismerősöm is azt mondta, hogy már túl késő. Már lehetetlen rendbetenni a dolgokat. Én igyekszek, de félek, hogy részben igazuk van.

2016. jan. 7. 22:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

" De több ismerősöm is azt mondta, hogy már túl késő "

Soha nem késő, lényeg, hogy észhez tértél! És találtál egy párt a gyereked mellé, na ez nem sikerül mindenkinek.

Mi változott két év alatt?

Hogy érzed most magad?

2018. aug. 12. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!