Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan aki tudja hogy sok...

Van olyan aki tudja hogy sok az irigye?

Figyelt kérdés

Évről évre azt veszem észre hogy egyre több irigylőm van. Van hogy másoktól hallok dolgokat és azért tudom,de van hogy magam veszem észre. A munkahelyemen jónéhányan irigylik hogy barátkozós és vidám természetű vagyok és próbálják elcseszni a kedvemet. Meg még a középsuliban volt egy vékony osztálytársam aki szeretett volna kemény lenni csak hát nem voltak meg az adottságai hozzá,de tudta hogy én 5 évig bokszoltam versenyszerűen. Egyik nap a tesi öltözőben mesélte az egyik scrác hogy az előbb említett osztálytársam utál engem. Ez nekem elég érdekes volt mert egyszer sem szóltam hozzá egy rossz szót sem,sőt volt hogy segítettem neki a házi feladatban. Így elég nyilván való volt számomra hogy itt is nagy valószínűséggel féltékenységről/irigységről van szó. Még van sok ehhez hasonló történet de nem akarom leírni a fél életem.

Szóval van olyan aki tudja hogy sok irigye van?

2016. aug. 15. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:

volt egy srác akivel 2x eléggé összekaptam...

egyszer a fejemhez vágta, hogy "menőzök a munkahelyemmel", mert megemlítettem, hogy nem soká váltok és hova megyek, előtte meg kb 1 évvel váltottam egy elég jó helyre...és zavarta, hogy ő évek óta konyhán dolgozik, szar a hely...én meg tök jól elvagyok és haladok előre...soha nem gondoltam volna, hogy ez fáj neki...

a másik ugyanezzel a sráccal volt, az meg pénzügyi dolog, hogy én pont lexarhattam 40X ezer forintot költöttem valamire ami szúrta a szemét, mert ő nem teheti meg...

régebben meg arra volt sok irigy amit elértem, amit felépítettem magamnak...de ők ugyanezt az áldozatot már nem tették volna meg, mert rengeteg idő és energia befektetésével értem el...

23F

2016. aug. 15. 09:56
 2/4 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

* Van olyan, aki tudja, hogy sok az irigye?

Nem hallottál még arról a helyesírási szabályról, hogy a tagmondatok közé vesszőt kell tenni?

2016. aug. 16. 00:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Kiadsam333: Köszönöm a választ!

Lencsefőzelèk: Most komolyan ez volt a legfőbb èszrevèteled a kérdéssel kapcsolatban? Nem èrtem minek kommenteltèl ha válaszolni nem akarsz a kèrdèsre,csak belekötni?!

2016. aug. 16. 08:58
 4/4 anonim ***** válasza:

"kemény akart lenni, csak hát nem voltak meg az adottságai hozzá"

Ha én megtudnám, vagy akárcsak sejteném, hogy te így tekintesz rám, akkor én se kedvelnélek. Nyilván lerítt rólad a megvető pillantásaidból, hogy a srácot mennyire gyengének tartod. Csak nehogy egy 5 éven belül essen le az állad.

Arra nem gondoltál már, hogy szimplán nem vagy szimpatikus néhány embernek? Nem kell irigynek lenni ahhoz, hogy valakinek a személyisége, a megnyilvánulásai annyira taszítsák az embert, mint ahogy most én lettem rosszul az önigazolásodtól. Túl sokat képzelsz magadról, és a nagyképűség már negatívum ELÉG SOK embernél.

2016. aug. 18. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!