Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Amikor minden ismerősödnek...

Amikor minden ismerősödnek minden összejön te magad körül meg semmi akkor mit teszel ennek érdekében?

Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 09:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem hasonlítgatom másokhoz magam, mert tökre nem fog boldoggá tenni.

Meg azért nem a tengerparton pózolós FB fotók alapján kéne megítélni mások életet, mert azt azért nem pakolja ki senki, hogy épp most veszekedtek egy tök nagyot a párjával a mosogatáson, vagy ha elvetélsz, stb...

Ha kicsit jobban ismersz valakit, akkor tudod, hogy mindenki életében van valami olyan, amit azért nem annyira szívesen fogadnál el.

Egyébként legyenek reális céljaid és tegyél értük.

2016. aug. 13. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmit. Már megszoktam, hogy nekem mindenért 4x annyi energiát kell kiadnom, mint másnak.
2016. aug. 13. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Minden embert valamilyen téern próbára tesz az élet. Mondjuk lehet hogy sikeresebb az anyagi életben de érzelmileg sivár,boldogtalan. Ezzel arra célzok hogy szinte mindenkinek van hiányérzete valamiben. Meg sok dologról nem tudsz ami körülette folyik vagy amit belül érez. Lehet hogy kifelé azt érzed hogy elégedett meg hogy bejött neki az élet,de neki mégis van valamiben hiányérzete amiről nem tudsz. De az jó tanács hogy ne hasonlítsd magad másokhoz,mindeninek más az útja/feladata az életben!
2016. aug. 13. 10:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Pff sokszor érzem azt hogy hiába küzdök valamiért vagy nézek pozitívan dolgokat ha sokak csak csettintenek egyet vagy csak jól tudnak helyezkedni akkor nekem miértelme küzdenem. Lehet hogy erre itéltettem.
2016. aug. 13. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de ha az ismerőseidnek rossz lenne, akkor mivel lennél előrébb az életben? Gondolod ez fordítva is igaz lenne? Ha neked menne jól azért panaszkodnának, hogy neked minden olyan könnyen jön, Ne másokra fókuszálj, hanem magadra.
2016. aug. 13. 14:47
 6/10 anonim válasza:
Hát ha komolyan akarsz változtatni akkor érdemes külső segítséget igénybe venni. Lehetőleg szakember legyen (pl pszichológus) de olvashatsz könyveket is, vagy mehetsz családállításra, kineziológushoz, stb. Ne foglalkozz az ismerősök dolgaival. Pont az viszi el a figyelmed. Koncentrálj a magad dolgára.
2016. aug. 15. 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindeggyiktől szereznék hajszálat, személyes tárgyat, aztán készítenék egy vudu bábut, aztán..... A többit tudod :)

Na komolyan! Nem hiszem hogy annyira rossz lenne neked. Tanuld meg becsülni, értékelni amid van. És irták már reális célokat tüzz magad elé. Ha te egy átlagos fizetéssel rendelkező ember vagy ne hasonlitsd magad egy jol menő ügyvédhez, vállalkozóhoz, orvoshoz, atomfizikai szakemberhez,vagy céggel rendelkező bútorasztaloshoz, ácshoz, viz gáz szerelőhöz. Neked olyanod lehet ami neki nincs. Ha pénzben " sikerben" gondolkodsz akkor nézd meg a képzettséged ha nem.jó tanulj mást és tegyélmagadért. De ne geledd ha pénzed lessz lehet családi vagy egészségbeli boldogulásod nem lessz.Rengeteg idő munka egy vállalkozást kariert felépiteni.

Becsüld meg amid van és dolgozz, gondolkodj a javuláson.

Hajrá!

2016. aug. 15. 12:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocs a helyesírásért. Nagyon siettem.
2016. aug. 15. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Az egyik előttem szólóval értek egyet: a reális célok a kulcs. Ha tudsz angolul, olvasd James Clear cikkeit. Érthetően leírja, hogy ez többek között nézőpont kérdése is. A fejlődés és előrelépés mindig kis egységenként történik.

Ha szeretnél pl. jó sportoló lenni, kezdd el az edzést egy kicsi, nem túl nagy kihívással, ami kihívás, de számodra teljesíthető. Minden célt, sikert így közelíts meg.

(Én mostanában abból űzök sportot, hogy minél kevesebb vízzel mosogassak el. Lehet banálisnak tűnik, de mosogatásban is lehet jónak jönni, ebben is összejöhet a kitűzött cél.)

Ha azt érzed, hogy nem jön semmi össze, csinálj olyan dolgokat, amiről tudod, hogy jó vagy benne és összejön. Bármi lehet, takarítás, főzés, egy könyv elolvasása, segíteni valakinek bármiben...Aztán lesz köztük olyan, ami tetszik, és gyakrabban csinálhatod, és egyre jobb leszel benne. És akkor végre elégedett lehetsz, és nem azt nézed, hogy más hol tart, hanem azt, hogy te magad mennyit léptél előre.

Mindenkinek vannak amúgy ilyen periódusai, látszólag spontán jönnek és mennek. Ha a gödör alján vagy, kilátástalan lehet a helyzet. A gödör alján jusson eszedbe, hogy mit csinálhatnál, ami összejön, mert tudod, hogy tudod! :)

Ja, és gondolj arra, hogy mindig van valaki, akinek még nálad is kevésbé jönnek össze a dolgok. Neki mit mondanál?

2016. aug. 17. 11:52
 10/10 osvath14 válasza:
Őszintén les..om. Majd én pont másokkal törődök. Teszem a dolgom tovább türelmesen.
2016. aug. 17. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!