Mit tehetnék a változás érdekében?
Nekem mind teljesen normálisnak tűnik amit leírsz, nem az a benyomásom, hogy kiesnél a "szokásos" kategóriákból, ez is teljesen "normális élet" amit leírsz. Más szerepre vágysz, mint amiben vagy, és talán teszel is érte valamit.
Esetleg ha van olyan szabadidőtevékenység, ami ebbe az irányba visz, kipróbálhatod - színjátszókör, bizonyos csapatsportok, stb.
Feltételezem, hogy ha be tudsz kerülni olyan társaságba (pl. sportolás, stb. révén), ahol jól érzed magad, magadat adhatod, az is biztos jót tesz.
Az előző válasz nekem nem tetszik, mert sugallja, hogy "nincs rendben" veled valami. Az iskolaban talan van egy pszichologus, de kiváncsi vagyok, egy pszichológus, aki problémás esetekkel foglalkozik, pár jótanácson kívül mit is mondhatna, persze nem is vagyok az. Viszont az a véleményem, hogy különböző önismereti pszichodrámás foglalkozások, mindenkinek jót tesznek, nem csak azoknak, akiknek valami komoly problémájuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!