Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szeretnék olyan lenni mint...

Lilly Hoying@1 kérdése:

Szeretnék olyan lenni mint Kylie Jenner, ő a példa képem külsőre. Szerintetek mit tehetnék ennek érdekében?

Figyelt kérdés

Persze a plasztikai műtéteken kívül.

Nagyon szeretnék olyan lenni mint ő! Tudom hogy nincs olyan hogy tökéletes test meg ilyenek csak ízlések és pofonok de nekem Ő jelenti a tökéletességet mivel magammal nem igazán vagyok kibékülve :/ És amiatt nem igazán van önbizalmam sem :( A facebook Profilom a tanácsokat és a kritikát szívesen fogadom! [link]

2015. aug. 27. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elmondanád, hogy mi bajod van magaddal?! Nagyon szép lány vagy! Esetleg próbáld meg a szemöldököd kiemelni, de egyébként én semmit nem változtatnék rajtad :)

17L

2015. aug. 27. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Semmi pénzért nem akarok olyan lenni. Na jó, talán ha fizetnek nekem pár milliárd dollárt, akkor meggondolom...
2015. aug. 27. 16:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Első!Rendben,köszönöm!:)
2015. aug. 27. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon szep lany vagy :) :O szerintem maximum sminkelj hasonloan mint o, de tenyleg nincs szukseg ra h hozza hasonlitsd magad
2015. aug. 27. 21:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rendben! :)
2015. aug. 28. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a sötétbarna hajat, színezővel! :)
2015. szept. 3. 11:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Meglesz!
2015. szept. 4. 06:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Kylie nagyrészt egy kicsit..ribis.Nézz rá.Plasztika, s sok kontúrozás,VAKOLAT! Ami ilyenné teszo.Külsőre azt mutatja, hogy tökéletes de emgem taszít az ilyen csaj.Ndm a smink miatt mert az oké, de ennyi már beteges.Mikor alapvetően különleges arca nincs de plasztika,szájplasztika(pff) segített rajta.s pénz nélkül egy senki lene.Érted? Gyönyörű vagy úgy ahogy vagy légymár egyedi! Ne majmold az ilyeneket.Belőleg nekik 0 külsőleg meg vakolat s pénz.
2016. okt. 26. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!