Szerintetek sok smink ez,15 évesen?
2015. máj. 10. 17:35
1/10 anonim válasza:
Kifejezetten undorító, pláne egy 15 évesen.
2/10 anonim válasza:
Hát minden tiszteletem ha neked reggelente van időd arra hogy így kontúrozz, alapozz és sminkelj :D
3/10 anonim válasza:
Huszon éves korára szegény arcbőre milyen lesz már :-(
4/10 anonim válasza:
Hát szépnek szép lesz, de mellette semmi pénzért nem ébrednék...
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem illik egy ilyen erős smink egy 15 éveshez, undoritó.
6/10 anonim válasza:
nagyon sok.
max. buliba sminkelek így 25 évesen
9/10 anonim válasza:
szerintem ez minden korosztálynak sok, 15 évesen aztán meg pláne felesleges. szemceruza/spirál, esetleg korrektor 1-2 hibára és szájfény maximum bőven megteszi.
10/10 Quasar07 válasza:
Utolsó: azért 15 évesen lehet egy kicsit merészebb.. én 13 vagyok és én sminkelek így. Spirál, rúzs vagy szájfény, bőrszínű szemhéjpúder és kevés korrektor. Szerintem amúgy szemceruza még oké 15 évesen, de ez a smink bulira jó, hétköznapra nem kéne.. ja és *használnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!