Szeretném átműtetni a szemhéjamat. Olyan szemhéjat szeretnék amilyen az ázsiaiaknak van. Létezik ilyen? Volt már ilyenre példa? És meg lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Hol és mennyibe kerül? És olyan léteik, hogy ha valakinek a szeme (szemgogólya) megtetszik és azt én beszeretném ültetni a saját szemem helyére. Ilyet lehet és ha igen hol?2012. ápr. 23. 14:06
3/9 A kérdező kommentje:
nemár légyszíves.
komoly válaszokat szeretnék.
engem tényleg érdekelnének ezek.
csak nem tudom, hogy valóban léteznek-e ilyen átalakító műtétek.
2012. ápr. 23. 14:22
4/9 anonim válasza:
léteznek,azokból lesznek a torzszülöttek. az ázsiaiak koponyaszerkezete nagyban eltér a miénktöl. az áll a homlok és minden egyéb. szal nem elég hogy milliókat kéne fizetned,nem is néznél ki jól és teljesen természetellenes lenne. nem kéne annyi mangát nézni sztem
5/9 A kérdező kommentje:
nem érdekel,akkor könyvelő leszek és majd gyűjtök több 10 milliót és átműtetem magam ázsiainak.
olyan szemeket szeretnék!!!!!!!!!!!!!
kell nekem!!!
olyan szépek a mandulaszemek.
2012. ápr. 23. 15:37
6/9 anonim válasza:
Az ázsiaiak meg pont európaira műttetik a szemrésüket... Ki érti ezt?!
7/9 anonim válasza:
Félre értitek.A kérdező nem olyan olyan "összaragadt" felső szemhéjat akar mint sok ázsiainak alapból hanem mandula vágású szemet.
Neki is szem metszet korrigálása volt , igaz nem mandula vágásúra csinálták de ez is módosította az eredetit.
A szemgolyót nem ültetik át.Veszel kontaktlencsét és megváltozik a szemed színe.
8/9 anonim válasza:
Szerintem lehetséges, ha a sebhelyeket és a deformált szemhéjat ki lehet javítani akkor ez is megoldható.
9/9 anonim válasza:
Az nagyon beteges, hogy más szemgolyóját szeretnéd! Mi a baj a sajátoddal? ha nem teszik a színe, veszel barna kontaktlencsét és ázsiai szemed lesz, a szemhélyplasztika után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!