Mit lehet tenni a szociális fóbia leküzdésének érdekében?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, amióta az eszemet tudom, féltem az ilyen összejövetelektől, és valahogy sosem megy a feloldódás. Totálisan rágörcsölök már az egészre, pedig teljesen normális, kedves,okos, jófej emberekkel vagyok egy társaságban. A barátnőimmel már úgy ahogy megy a feloldódás de ha fiúk is vannak, totálisan megkukulok. Nem tudom mit tehetnék ez ellen, kezdek nagyon magamba zuhanni. Ráadásul úgy érzem, hogy nem nagyon tudok hozzászólni a témákhoz, nincs személyiségem, önálló véleményem.2015. júl. 27. 16:11
1/4 anonim válasza:
Látatlanban mondom, hogy biztos van és hozzá is tudnál szólni a témákhoz. De úgy tűnik egymagadban nem fogsz rájönni a változás kulcsára.
2/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld kis lépésekkel és találkozz abarátnőiddel meg az egyiknek a barátja jöjjön el vagy valami unokatestvér közeli barát, csak 1 srác és próbáld úgy.
3/4 anonim válasza:
az első vagyok, ha érdekel a személyes véleményem, akkor írj rám
4/4 anonim válasza:
Én is totál ilyen vagyok mióta az eszemet tudom.
Rengeteg pszichológusnál és pszichiáternél fordultam már meg,de egyik se tudott segíteni,szóval ezt nem ajánlom,csak még több rossz élményt kapnál.
Én nagyon félek emberek között (nálad nem tudom,hogy mennyire súlyos) de napi szinten tömegközlekedek két órát ennek ellenére is (közben majdnem összeesek mert annyira félek),de próbálkozok mert muszáj.
Esetleg a barátnőid barátaival nem tudnál barátkozni,vagy itt az interneten valakivel?
Interneten könnyebb beszélgetni,biztos segítene valamicskét ha próbálkoznál.:)
Szerintem erősítsd picit az önbizalmadat,hátha azzal van a baj.
Ha szeretnél beszélgethetünk privátban erről,bár én 4 évvel fiatalabb vagyok nálad..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!