9: Ez nem sznobság. Minden társaságban van olyan téma, amihez nem mindenki tud hozzászólni.
Viszont az bunkóság, ha nem veszik észre páran, hogy nem akar mindig mindenki az ő kedvelt témájukról beszélgetni.
Kérdező, rengeteg sportoló van, aki nem dicsekszik azzal, amit sportol. Úgy gondolom, hogy nem a sportolás miatt lesz valaki sznob, hanem a sznob emberek azok, akik kihasználják a sportolást, és elkezdenek dicsekedni vele.
Lenézik a másikat, de a saját kis nevetséges dolgaik miatt királynak, felsőbbrendűnek érzik magukat. Az ilyeneket nem igazán tudom tisztelni. Szerintem még egy valódi király is lehet olyan, aki nem dicsekszik a rangjával, eredményeivel. Ha tényleg olyan nagy valaki lenne, akkor nem kéne dicsekednie, mert mindenki felnézne rá. A sznob emberekre nem néz fel senki, legalábbis én biztosan nem tudok felnézni rájuk.
Köszi a válaszokat. Egyet is értek velük.
Módosítanám az alap gondolatot.
Nem a sportolás sznobság hanem sznob emberek használják sok esetben arra, hogy felvágjanak vele. Nekem úgy tűnik, hogy manapság ez gyakoribb mint 5-10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!