Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A sportolás egy sznobság lett?

A sportolás egy sznobság lett?

Figyelt kérdés

2016. aug. 5. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9: Ez nem sznobság. Minden társaságban van olyan téma, amihez nem mindenki tud hozzászólni.

Viszont az bunkóság, ha nem veszik észre páran, hogy nem akar mindig mindenki az ő kedvelt témájukról beszélgetni.

2016. aug. 6. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, rengeteg sportoló van, aki nem dicsekszik azzal, amit sportol. Úgy gondolom, hogy nem a sportolás miatt lesz valaki sznob, hanem a sznob emberek azok, akik kihasználják a sportolást, és elkezdenek dicsekedni vele.

Lenézik a másikat, de a saját kis nevetséges dolgaik miatt királynak, felsőbbrendűnek érzik magukat. Az ilyeneket nem igazán tudom tisztelni. Szerintem még egy valódi király is lehet olyan, aki nem dicsekszik a rangjával, eredményeivel. Ha tényleg olyan nagy valaki lenne, akkor nem kéne dicsekednie, mert mindenki felnézne rá. A sznob emberekre nem néz fel senki, legalábbis én biztosan nem tudok felnézni rájuk.

2016. aug. 6. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Amúgy ezzel nem azt mondom, hogy mondjuk valakit ne tiszteljünk. De, tiszteljük a másikat. Ha ő a főnök, akkor csináljuk meg, amit mond, tiszteljük, hiszen ő a főnökünk, azt meg főleg szeressük, ha ráadásul nem is b*szogat ok nélkül, mert akkor tényleg rendes is. A gond akkor van, hogyha valakit nem hallgat meg, nem veszi semmibe, csak mert mondjuk nincs érettségije. Ha egy alacsonyabb beosztású szidja a főnökét ok nélkül, akkor felőlem nyugodtan hivatkozhat a diplomáira, az eredményeire, végül is igaza van. De így munka közben ha nyugi van, ez így nem való. Én ha főnök lennék, elvárnám MINDENKITŐL a lehető legjobb munkavégzést, hogy rendesek legyenek egymással is az alkalmazottak, de ha csak egy általánost végzett embernek lenne ötlete, akkor is meghallgatnám, ha professzor vagyok. Én így gondolom, ez így korrekt. Az embereknek rangtól függetlenül tisztelniük kell egymást. Én egyedül azt az embert nem tudom tisztelni, aki rosszindulatú, és ok nélkül puszta gonoszságból bántja a másikat, vagy ha felvág azzal, amivel nem kéne.
2016. aug. 6. 14:50
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Egyet is értek velük.

Módosítanám az alap gondolatot.

Nem a sportolás sznobság hanem sznob emberek használják sok esetben arra, hogy felvágjanak vele. Nekem úgy tűnik, hogy manapság ez gyakoribb mint 5-10 éve.

2016. aug. 6. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!