Hogyan ne kezdjek el sírni sportolás közben?
Ha futok/ bicajozom , akkor mindig nagyon szomorú leszek (nem tudom miért) és elkezdek sírni. Rengetegszer kellett emiatt abbahagynom a sportot, de nem tudom miért van ez. Metált hallgatok közben, tehát még a zene se olyan érzelmes, és mégis :( Én már megőrülök! Valami tipp? társsal nem tudok elmenni, mert se barátaim, se pasim sincs.
köszi!
Köszönöm
Nem a menetszéltől, mert tényleg sírok, úgy jön mint vmi roham :/ próbáltam vidám zenéket is, de az se jött be
Ez csak egy feltételezés, de induljunk ki a bicajozásból, mert én a kettő közül inkább azt űzöm.
Na szóval ami közben tekerek minden féle dolgokon gondolkozok, az élet kis és nagy dolgain, meg hasonlókon, talán kicsit nevezhetjük ezt "meditálásnak" is.
Lehet Te is kikapcsolódsz és elmerengsz és közben a magáény érzése eluralkodik rajtad. Ezt az alábbi mondatból szűrtem le:
"mert se barátaim, se pasim sincs. "
7-es vagyok
Miért nem próbálsz meg ismerkedni olyan futókkal akiket sokat látsz és ránézésre szimpatikussak? Aztán lehet, találsz olyan embert is akivel szívessen együtt futsz/tekersz? :) (Mondjuk én a bicajozást egyedül szeretem inkább űzni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!