Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A sportolás egy sznobság lett?

A sportolás egy sznobság lett?

Figyelt kérdés

2016. aug. 5. 21:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Úgy èrzem valaki itt nagyon frusztrált.
2016. aug. 5. 21:04
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Ha valaki azért csinálja, hogy közben állandóan fényképezze magát és nyomja fel közösségi oldalakra, vagy azért, hogy után eldicsekedjen vele, akkor igen.

Úgy alapban persze nem sznobság.

2016. aug. 5. 21:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sportolok és rakok is fel képeket a versenyekről. Sokszor én csak pár képet, de legutóbb 500 felett volt a versenyen indulók száma, úgyhogy mások egy rakat képet raktak fel rólam megjelölve. Megértem ha ez zavaró annak akit nem érdekli a sport, de ha ez miatt valaki sznobnak tart, az elmehet melegebb éghajlatra.
2016. aug. 5. 21:11
 4/14 anonim ***** válasza:

a sportolás egészséges.

nyilván vannak akiket ez nem érdekel,csak azért csinálják mert más is és ők is meg akarják mutatni(instagramon meg facebookon). de az sportoló emberek nagy része önmaga miatt csinálja.

2016. aug. 5. 21:14
 5/14 anonim ***** válasza:
3: Nyilván nem ez a sznobság. De van, akinek a pózolás, fotózás fontosabb, mint maga a sport .)
2016. aug. 5. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:
lehet ,hogy sokaknak az,nekem pl.hozzátartozik a mindennapjaimhoz,semmiféle edzőterembe nem viszek be mobilt,sokan edzésen is a mobiljukat nyomkodják ezeket nevezhetjük sznobnak vagy húgyagyúaknak.
2016. aug. 5. 21:23
 7/14 anonim ***** válasza:

Most mond meg hogy ilyen elképesztő dolgokat hogy lehet a sznob jelzővel társítani?

https://www.youtube.com/watch?v=YqoJXg68Dkg

2016. aug. 5. 22:10
 8/14 A kérdező kommentje:

Amiről írtok az magamutogatás, facebook függés.

A sznob nem ezt jelenti.

2016. aug. 5. 22:12
 9/14 A kérdező kommentje:

Példa, mert látom nem tiszta.

Én is sportolok. De nem azért, hogy ezzel bárhol felvágjak, megjátszam magam vagy többnek gondoljam magam bárkinél. (meg is volt a sznob kifejezés magyarázata)

Összejövetel, szombat este, ismerősök, idegenek vegyesen.

Valaki elkezd beszélni arról, hogy miket sportol, páran bekapcsolódnak. Majd valamelyikük megkérdez egy másik embert, hogy ő sportol-e? Mondja, hogy nem. Nincs miről beszélniük tovább, elfordul tőle. Majd a három sportoló közül az egyik fennhangon ecseteli, hogy holnap 500 km-re mennek "mászni". A nem sportolók innentől ki vannak zárva a beszélgetésből. De hát nem kell mindenkinek mindenkivel barátkozni, nem nagy ügy, ugye.

Itt volt az az érzésem, hogy a sportolás, a sportolásról beszélés mára sok esetben sznobság lett.

2016. aug. 5. 22:26
 10/14 anonim ***** válasza:
ezzel a lendülettel bármi lehet sznobság amihez négyből egy nem ért és ezért nem tud róla beszélgetni :D az hogy valaki közli a saját sportjával kapcsolatban hogy mennyit teljesített, vagy hogy mennyit fog az teljesen normális, ahogy az is hogy ezt megkérdezik egymástól, és nem feltétlenül azért hogy az egyik többnek érezze magát a másiknál. Aki nem sportol, vagy nem jár ilyen közösségbe az ezt nyilván nem érti, de nem kell ahhoz profi sportolónak lenni hogy az embert motiválja az hogy minél többet tudjon teljesíteni a sportjában.
2016. aug. 6. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!