Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valaki tsegíteni?

Valaki tsegíteni?

Figyelt kérdés
Lassan egy eve hogy beleptem egy tenisz csoporta, es volt egy par ember akivel elbeszelgettem de azok most elmennek,de a tobbiekkel nagOn ritkan beszeltem es nem is merek kozeliteni. Hogy szoljak kozzajuk vagy hogy talaljak temat? Mert szeretnek baratkozni vluk csak felek is es nm tudom mit mondjak. A válaszokat elore is koszi
2016. aug. 4. 18:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Ők is csak emberek, nem fognak keresztbe lenyelni, ha lazán odamész hozzájuk beszélgetni. Megkérdezed, mi újság velük, vagy csak bekapcsolódsz egy adott beszélgetésükbe azzal, ami eszedbe jut. Az sem árt, ha mindezt nem fapofával műveled, de ennél többet nem tudok mondani. Rajtad áll. :D
2016. aug. 5. 00:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!