Szerintetek mit kéne tennem? (Bővebben lent. )
16 éves fiú vagyok.A "barátaim" csak akkor keresnek ha bulizni kell menni vagy ha kell valami.De általában ha bulizni hívnak akkor nagyon akarják,hogy menjek.Szerintem nem vagyok rossz barát.De beszélgetni valóságban a "barátokkal" tudok jól,de úgyse nagyon normálisan,mert van,hogy hülyén fogalmazok és nyelvbotlásom is van.Részegen tudok normálisan,rendesen beszélgetni akárkivel,bár mondjuk ismeretlenekkel még nem próbáltam.Introvertált vagyok.Interneten idegen emberekkel is el tudok beszélgetni,míg a valóságban nem.
Totálisan szerelmes vagyok egy lányba,ő 18 éves és szerintem egyáltalán nem bír.Meg van egy barátom,ő 19 éves és a lány osztálytársa.Ő általa ismertem meg a lányt.A lánynak nem merek vallani,meg rá se merek írni.Egyrészt azért nem merek vallani,mert ha esetleg véletlen összejönne,akkor mit gondolna a barátom rólam?
Másrészt pedig a visszautasítástól való félelem.Meg a barátomnak se akarom elmondani,hogy szerelmes vagyok,mert úgy meg biztos azt gondolná,hogy "Ez milyen hülyén próbálkozik." vagy valami ilyesmit.Szóval ezt a szerelmi ügyet teljesen egyedül kéne megoldanom.Arra gondoltam,hogy mivel részegen bátrabb vagyok,ezért egyszer majd részegen megyek be az iskolába megkeresem a lányt és szerelmet vallok.Végső megoldásként arra gondoltam,hogy amikor a lány az utolsó évét tölti az iskolában,akkor abban az évben év végén kb az utolsó egy hétben szerelmet vallok.Addig meg megpróbálom magam megszerettetni vele.Addig nem fogom feladni,amíg nem vallottam szerelmet.
Figyelj, öcsibogyó! 16 évesen kinőhetnél már ebből a szerelmet vallós tinikorból. Lehet, hogy egy 13 éves fruskánál célt érnél vele, de egy 18 éves, majdnem felnőtt lány körbe fog röhögni. És mivel nevetni nem jó egyedül, mindenkinek el fogja mesélni, hogy vele nevessenek. Kell ez neked? Ilyen korban a lányok egyébként is gyorsabban fejlődnek a fiúknál, még a velük egyidős srácokat is gyereknek érzik magukhoz képest.
Ha ilyen nagyvadra fened a fogad, akkor először komolyodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!