Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit kéne tennem? (többi alul)

Mit kéne tennem? (többi alul)

Figyelt kérdés
Az úgy volt hogy egy fiúval fogadtam aki híres a lányok körébe abba hogy ki szerez elöbb barátot\barátnőt (én lány vagyok) és a fogadás az volt hogy ha veszít valamelyikünk annak szerelmet kell vallania a másiknak és 1 hónapunk van rá ebből elment 23 nap és senkit nem találtam mit csináljak segitsetek és nem akarok neki szerelmet vallani a suli elött ja igen a suli elött ez nagyon gááz és ahogy mondtam ő híres a lányok körébe nem kellett volna fogadnom :'( mit csináljak??
2014. máj. 2. 22:06
 1/5 anonim válasza:
Sírj neki hátha meglazul a szíve XDDD
2014. máj. 2. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Hahó lány vagy -_-

Szedj fel valakit( ha nem tudsz mást akk keres valami bénább srácot) aztán egy vagy két hét múlva dobod majd mielőtt még nagyon bele élné magát (persze hacsak nem tetszik)

2014. máj. 2. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Lány vagy. Semmiből nem áll odamenni valakihez (oké, te lány vagy, de ebből nem derült ki hogy barátot vagy barátnőt akarsz, nem is fontos), és elhívni valahova.

De ha minden kötél szakad (hah!), akkor fizetsz valami geeknak egy ezrest, és megúsztad.

2014. máj. 2. 22:54
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de nem fogok sirni neki!!
2014. máj. 2. 22:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Járnak olyanok a suliba akiknek csak a pénz számít,szóóóval lehet hogy kipróóbálom vagy megkérem egy uncsitesómat hogy tettesse hogy a pasim :DD
2014. máj. 2. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!