Egy laza ember sosem pánikol?
Figyelt kérdés
Ha olyan a szitu mit csinál...2016. aug. 2. 21:22
3/4 anonim 

válasza:

A férjem olyan laza, mint a rigalánc. Sokszor voltunk szarban, de még sose láttam kiborulni semmin. Pánikolok én helyette is épp eleget. Szerintem ha van is benne feszültség, az rajtam "sül ki", mert mindketten hajlamosak vagyunk átvenni mások hangulatát és továbbadni a sajátunkat, de főleg én. Mondja is, de látom is, hogy azóta nyugodott le igazán, mióta velem van.
Na, hazudtam, egyetlen egyszer láttam, hogy az agya leveti az ékszíjat: amikor majdnem elvesztettük egymást.
4/4 anonim 

válasza:

Vannak siutk, amelyekben egy laza ember is pánikol, csak nekünk nagyobb a tűrőképességünk, vagy egyszerűen ellenállunk a stressznek, amit adott dolgok váltanak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!