Miért van az hogy félek sok ember kozt lenni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időkben eszrevettem hogy nem szeretek emberek kozt lenni. Rossz èrzèsem van ,ès szorongok,feszult vagyok. Jobban szeretek csak 1,2 ember társaságában lenni ,ha már kb 5 nèl többen vagyunk akkor valahogy nem èrzem magam odavalónak es minèl hamarabb el akarok menni abbol a tarsasagbol2016. júl. 26. 21:07
1/6 anonim válasza:
Nekem akkor van/volt ilyen, amikor önmagammal nem vagyok kibékülve (önbizalomhiány, stb)..
3/6 A kérdező kommentje:
Hmm nemhiszem ,vagyis nem a pániktól fèlek
2016. júl. 26. 22:36
4/6 A kérdező kommentje:
Inkább attól hogy beszólnak, kigunyolnak,bántanak vagy ilyesmi
2016. júl. 26. 22:43
5/6 anonim válasza:
Ez egy jó példa a szocfóbiának.
Az alapján amit leírtál kérdező, hogy attól félsz hogy kinevetnek/kigúnyolnak, esetleg gyerekkorodban ki voltál téve hasonló helyzetnek (kicsúfoltak/kinevettek rendszeresen?)
Mert az én esetemben ez az ami ezt az egészet okozza.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát kiskoromban rendszeresen ki voltam tève ilyen dolgoknak ;/
2016. júl. 26. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!