Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van itt valaki rajtam kívül...

Van itt valaki rajtam kívül aki olyan mint én?

Figyelt kérdés

Először is imádom az Electro Industrial,Darkcore/Doomcore zenét

Tisztában vagyok azzal hogy működik a mai világ

Szeretem az okkult témákat de mindemellett imádom az elektronikát is

(Egyedül a Wall-e c. Filmen sírtam eddig) eléh erősen zene és alkohol függő vagyok

Szeretek néha elvonulni magamba és énekelni

Festem a hajam és néha magamat is barátnőm által

Elvont vagyok gondolkodásban és életszemléletben

2016. júl. 7. 00:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Az electro-t én is szeretem. A "hogy működik a mai világ" alatt nem tudom mit értesz, én személy szerint a pénzcentrikusságot. Okkult téma jöhet bőven, én is nagyon szeretem. Filmen még soha nem sírtam és nem iszom alkoholt sem. :) Elvonulni én is szeretek. Egy tincs festve van a hajamból. Az elvontságot magamról nem tudom megítélni. Szóval, ja, van bennünk közös. :) 16/l
2016. júl. 7. 01:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Írtam privit :)
2016. júl. 7. 01:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Az industrialt én is szeretem, az ilyen core zenék nem jöttek be, de lehet, hogy nem hallottam még jót.

Van még újat tanulnom a világról, nem skatulyázok be semmit. Az okkoltizmust régen szerettem ma már nem foglalkozom vele, de az elektronika érdekel. A hellboy pl nagyon tetszett, amikor a nácik előrángatták a pokolból a srácot.

Én sem sírok filmen, nem szeretem az animációs filmeket, de zene függő vagyok és szeretek koktélokat keverni, így mondnhatni, hogy nagyon bírom az alkoholt.

Én a kocsiban éneklem vezetés közben. Márha a death metal hörgést lehet éneknek nevezni.

Már nem festem a hajam, de voltam fekete, kék, vörös...

Magadat fested a barátnőd álltal azt nem vágom mit jelent.

Az elvontság nálam is pipa. Nem tudom mennyi idős vagy, ha 16 körül mint az előző válaszoló, akkor majdnem 10 évvel idősebb vagyok.

2016. júl. 7. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:
2%
Nalam jobban kevesen tudják hogyan működik igazabol e világ. Minden szélsőséges s nem szélsőséges téma erdekel. Nagyon elvont es ésszerű gondolkodasmodom van. Ugy fogalmaznék hogy szeretek néha bevonulni es alapjáraton elvonula élek. Nagyon ritkán fogyasztok alkoholt de sose reszegsegig. Zenében én olyan errosegueket szeretek amit meg meg sem alkottak csak fejemben csinaltam párat. Nyugodtan irj ram ha szeretnél.
2016. júl. 7. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
"Tisztában vagyok azzal hogy működik a mai világ" Minden tini a 21. századból.
2016. júl. 7. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!