Van itt valaki rajtam kívül aki olyan mint én?
Először is imádom az Electro Industrial,Darkcore/Doomcore zenét
Tisztában vagyok azzal hogy működik a mai világ
Szeretem az okkult témákat de mindemellett imádom az elektronikát is
(Egyedül a Wall-e c. Filmen sírtam eddig) eléh erősen zene és alkohol függő vagyok
Szeretek néha elvonulni magamba és énekelni
Festem a hajam és néha magamat is barátnőm által
Elvont vagyok gondolkodásban és életszemléletben
Az industrialt én is szeretem, az ilyen core zenék nem jöttek be, de lehet, hogy nem hallottam még jót.
Van még újat tanulnom a világról, nem skatulyázok be semmit. Az okkoltizmust régen szerettem ma már nem foglalkozom vele, de az elektronika érdekel. A hellboy pl nagyon tetszett, amikor a nácik előrángatták a pokolból a srácot.
Én sem sírok filmen, nem szeretem az animációs filmeket, de zene függő vagyok és szeretek koktélokat keverni, így mondnhatni, hogy nagyon bírom az alkoholt.
Én a kocsiban éneklem vezetés közben. Márha a death metal hörgést lehet éneknek nevezni.
Már nem festem a hajam, de voltam fekete, kék, vörös...
Magadat fested a barátnőd álltal azt nem vágom mit jelent.
Az elvontság nálam is pipa. Nem tudom mennyi idős vagy, ha 16 körül mint az előző válaszoló, akkor majdnem 10 évvel idősebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!