Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet rosszul látom a dolgokat?

Lehet rosszul látom a dolgokat?

Figyelt kérdés
Egyre többször veszem észre,egyre kevesebb az egymásba vetett bizalom.Lehet velem van itt a probléma,de sokszor tanácstalan vagyok ezen a téren,ami manapság csak egyre jobban foglalkoztat.Nekem is ott voltak a barátaim de egyik percről a másikra eltűntek.Én is hibás lehet,persze de nem szeretném feltétlen csak magam ostorozni.
2016. aug. 2. 00:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Közbe én is magam alatt vagyok ezek miatt és sokan el is mentek körülöttem. Sokat gondolkodtam én is hogy mi lesz ezek után. Ahogy az idő megy ugy változnak a dolgok körülöttünk, vagy a jó vagy a rossz irányba. Én azt tanácsolom hogy légy pozitív a élethez és légy nyitott a lehetőségekre! :)
2016. aug. 2. 03:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos manapság jóval felszínesebbek a kapcsolatok és a legtöbb ember csak a saját boldogsága után fut, nincs kedve és ideje másokra is, ami régebb alap dolog volt. Még pár év és csak virtuális barátok lesznek...
2016. aug. 2. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!